SJUK

Hej bloggen! Vaknade tidigt imorse av halsont, förkylning och att rösten nästan hade försvunnit. Ringde hem och frågade hur jag skulle göra; ''stanna hemma, jag sjukanmäler sig, gå och lägg dig så kommer jag och hämtar dig snart!'', mamma är söt. Så ja, jag åkte hem på förmiddagen. Jag och mamma kollade på det engelska bröllopet idag, vi tyckte att det var lite konstigt att det inte var någon som sjöng där (alltså ingen psalm, utan en låt) och att det inte fanns några blommor. Dom pussades inte heller. Hm!



Imorgon är det valborg, det blir grille hos min kusin med andra goa människor!


FILMTIPS - NÄRA & KÄRA/PRIME

jag slutade ju tidigt igår också och fastnade framför svt, där dom visade en riktigt rolig och bra film, värd att se på! ;)



''Rafi 37, ambitiös yrkeskvinna från Upper East Side i New York och David 23, ung man med konstnärsdrömmar förälskar sig i varandra. När Rafi berättar för sin terapeut Lisa om sin nya kärlek blir hon först uppmuntrad att gå vidare och bejaka detta tills det visar sig att David är Lisas son.''

/nyheter24

TORSDAG VAR DET

Oj vilken kort skoldag! Idag började vi 9:45 och slutade 12:10, två lektioner bara - vilket är kalasbra! Gustav kommer i eftermiddag och då ska vi nog till stranden och picnicka, mysigt! ;-)

Nu har vardagen börjat rulla på och snart kommer den efterlängtade helgen. På lördag (valborgsmässoafton) ska det grillas med några kompisar, hoppas på en bra helg!

Annars.. Somnade igårkväll med att jag hade ont och var torr i halsen = fick svälja hela tiden. Vaknade av att mina hyresvärdar smällde i dörren så att det till och med kunde väcka döda. Har idag också väldigt ont i halsen och håller på att tappa rösten... 


min lilla busvoffa

PAJ OCH NYA FORMAR

Ost - och skinkpajen står i ugnen och väntas på att bli klar. Har nämnligen köpt gratängformar idag på fynda;


29kr/st på Fynda, perfekta när man bor själv!


och såklart rosa tulpaner i mitt rosa kök!

TILLBAKA I VARDAGEN

Ja då var det tisdag igen! Vanlig vardag..

Dagen har varit helt okej och det fina vädret gör mig så glad! Imorgon blir det en kort dag i skolan, till ca halv ett.  Skönt!


ps. kolla in den nya bloggen med mig och två av mina vänner: http://www.lifeinfbg.bloggplatsen.se

GLAD PÅSK!

hoppas att ni haft en härligt lov och en riktigt bra påsk!
det är fint väder och jag vill verkligen inte sitta framför datorn då, hoppas ni gör likadant ;-)

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

Nu är jag hemma i Sverige!

Haft en jättebra i Budapest, där var det soligt och våren var igång. Fick med mig mycket bra och fina saker med mig hem. Det kommer säkert in på bloggen senare ;)

Har också fixat sommarjobb! KALAS.

NTJDÄDAÅH-DAGEN

...; nu - tycker - jag - det - är - dags - att - åka - hem - dagen.

okej dag i skolan, började bli lite less på den.. and some other ******..

åker hem snabbt imorgon iallafall, sen åker vi till ungern - tidigt på lördagen!


SADFACE

i wanna go home..

BAGERIDAGEN

Onsdag : Heldag i bageriet.

Det har gjorts påskbakelser hela dagen! Rulltårta, apelsingrädde, chokladpynt, spritsning, fruktskivning, ja herregud.. Det gick undan idag, allt funkade bra och det var riktigt skönt! Efter skolan gick jag och några andra till Ronja; fikade och spelade kort.  Nu är jag hemma, trött och så.

GUSTAV FYLLER ÅR IDAG OCKSÅ. GRATTIS ÄLSKLING! Hoppas du haft en bra födelsedag!


STRÖMAVBROTT

HELLO BIG WORLD!

Nu sitter jag på den jätteintressanta datorkunskapen och har högsta volym med musik i öronen! Det är också strömavbrott i ett kvarter i Falkenberg, det är också där vi har våra skåp/omklädningsrum/matsal/bageri. KUL att det skulle va soppa idag i skolan, och dom inte har någon ström hahaha! GÖTT att jag drar hem till den här lektionen på håltimma, sen ska vi bowla med klassen!



PUSS PÅ ER GOINGAR

NY VECKA PÅ G

Jaha ja, då var det måndag igen!

Började dagen med att gå till polisen och försöka fixa ett pass, men nej nej, då var det tvunget att ha en vårdnadshavare med mig, hade jag det? -nej. men! det gick ändå, eftersom att vi ska åka inom EU. (ja, jag åker ju till ungern på lördag!). 
  Sedan följde jag med Lovisa att sätta upp massa affischer. Sen till första lektionen och fick höra en väldigt tråkig sak, en sak som jag inte tar upp här på bloggen. Sedan Svenska, utan någon undervisning. Sen hem, nu är jag här! Underbart väder idag, man kanske skulle ta på sig träningskläderna och ta en liten joggingrunda?

SÖNDAG

hejhejhej!

my sunday

- tvätta
- kanske åka till fbg
- ut i det fina vädret!
- modevisning idag kl 15, en kompis klass ska ha det ;-) trevligt!

typ så, ja.

PUSS


IT'S A BEAUTIFUL DAY!




LOVELY FRIDAY

Sköna, underbara, vackra fredag!

ÄNTLIGEN HEMMA.

Btw..
1. Det blåser som fan ute.
2. Diskade ca 1 timma igår när jag kom hem. Därefter sov jag mellan ca 19-22. Gick upp och åt lite sallad. Gick och la mig, somnade direkt och sov hela natten. Precis så det ska va!


GÅRDAGEN I BILDER






grillad banan med choklad.


slutade med: spelade kort tills jonte åkte hem vid halv 12. lovisa och natalie sov över. somnade vid 3-tiden. eeeh, trötta idag..

en helt vanlig onsdag.   eller?

GRILLKVÄLL

Älskade vänner är här.

Har grillat ikväll, snackat skit, sjungt singstar, spelat kort.. Nu har Jonte och Ronja åkt hem. Jag, Natalie och Lovisa ska dygna, önska oss lycka till!




FYNDA HOS FYNDA

Påväg hem från Reningsverket (som stank skit flera kilometer ifrån) tog jag, Natalie, Jonte och Ida en runda inne på Fynda, provade allt som man kunde. Lite maskeradperuker hittade vi också, snygga? Eller? ;-)



DET BLIR BARA BÄTTRE OCH BÄTTRE!

Börjar komma igång med lite träning nu, är jäkligt skönt!

Kom precis in från en joggingtur ute i naturen, har tränat mage lite och det känns bara för bra, like it, A LOT.

Nu väntas en kalldusch och sedan 'halv åtta hos mig'!


HELLO WORLD

Hej bloggen, världen, du!

Idag är det tisdag, klockan är efter halv 10 vilket betyder att jag har veckans datorkunskap!

Dagen började matte, efter den här lektionen ska vi äta sedan ska vi på studiebesök på Reningsverket här i Falkenberg, det betyder att vi slutar tidigare! Kalas!


PUSS


NEW FLOWERS






VIIILKEN HÄRLIG DAG



Kom precis in efter en underbar promenad ute i solen, fick med mig lite snödroppar hem. Fasen vad jag blir glad av detta vädret! LIKE IT.

FRULLE

God morgon världen!

Sitter och äter frukost och ska snart dra mig till skolan. Har två lektioner, sen ska jag nog dra och köpa lite flowers! Bra väder idag, solen är framme och det gör så jädra mycket! GÖTT!


HELGEN

Fredags:
Flyttade brorsan, kom hem vid 23-tiden.

Lördags:
Sov länge, var hos mormor. Hemma.

Söndag:
Gustav skulle upp tidigt.
Övningskört.
Släktingar på besök.
Falkenberg.
Nu: Stockholm - Båstad.



best friend

RSS 2.0