PIIIP

är hemma! har varit i ge-kås idag. det är bara jag, pappa, bea och marsvinen hemma. jag och pappa har varsit svin, och jäklar va dom piper! det är värsta kören.

just nu

Bailey sitter i mitt knä & kollar på fåren. Matte och husse är och kollar på vovve.



Måste tipsa er (snart):

Säger det en gång till: min klass är bäst!

Vi ska baka i bageriet om några helger och sälja på olika jularrangemang, det ska bli svinkul.

Vi ska ha tacokväll på höstlovet (ev).

Vi ska ha julfest och göra bla julklappsleken.

Vi har precis startat en blogg, så att folk kan beställa från oss om de vill ha något och även om oss.

Vi har en klasskassa.

Vi har planerat att åka till Grekland i 3an (!!!).

Vi har så förbannat bra och kul tsm!

http://livsmedelsprogrammet.blogg.se

tacos x 2

Hopplahej! Visst är tacos gott? Det är en av mina favvorätter, men: kan det bli för bra med det goda?  - Kanske, om det fortsätter så här ;) I skolan idag fick vi tacos, efter skolan åkte jag hem och nu sitter jag här och äter tacos, igen. Pratade med min kärlek nyss, han hade gjort precis samma sak; tacos x2!

welcome!



sorry för dåliga bilder, de är tagna med datorn ;-)


GIVE ME?


Gina tricot, 299 kr.


Lindex, 349 kr.

lägenheten

Myspys i lägenheten just nu, med mig själv och massa tända ljus. Mamma har varit här ikväll och fikat, jag ska snart plugga. Tänkte på det, någon som vill se min lägenhet? Kan tänka mig att lägga ut bilder isf? :]

back tomorrow - after that: lov!

imorgon ska jag till falkenberg igen, vara där i 2 dagar sen hem igen och så är det höstlov!:D oj vad jag längtar hem igen ;)

min pojkvän är bäst.

Min pojkvän är bäst. Han gör mig alltid glad. Tack för att du finns.
Jag älskar dig.


315 - mot halmstad!

Nu sitter jag på bussen mot Halmstad, ska möta upp mamma där och sedan åka vidare hem! Räddningstjänsten var bra, vi släckte ''bränder'' och en stol. Nyttigt och jäkligt bra att veta hur man gör när det väl händer.

NU SKA VI RÄDDA FRITÖSEN!

HEJHEJHEJ ALLA GLADA MÄNNISKOR! :)

Jag är hos Ronja nu, jag gick hit! Gah! Det var riktigt jobbigt och gudomligt varmt. Snart ska vi ge oss iväg till Räddningstjänsten för att t ex se hur man släcker en fritös och liknande :) Kanonkul.  Sen ska jag hem igen, till landet!:D


om fötterna

Sitter med såna här gossingar på fossingarna(fast vita), som jag köpte förra året. Dom är så gooa!

HELMI BERET
Indiska, 79SEK


Boogie

Igår köpte vi en kompis till Elliot! :) Han i rött är Boog!


vadå mysig?

Är tillbaka i Falkenberg nu. Imorgon ska klassen till räddningstjänsten och få information och prova på hur man släcker saker, t ex fritösen - känns rätt viktigt! Men, imorgon ska jag hem igen! Till landet. Är ledig tis & ons :)

__________________________________________________________________________

Varför säger alla, att när man säger att man går på skola och bor i Falkenberg, så säger alla ''Jaha, gör du?! Falkenberg är en mysig stad!''. I princip alla (vuxna) jag har sagt det till säger att Falkenberg är en mysig stad, och jag fattar inte vad som är mysigt? Hm. Om man ska vara på stan så kan man typ allting på en timme. Kul, skoj, kanonkul, 4/5 toast!  Men, jag tycker om det ändå.

åskar det?!

Hej tjollahopp!

Ska snart cykla iväg, med fan det darrar i typ alla väggarna här. Åskar det? Regnar? Jag vet att det blåser som fan ialla fall.. Jag tror det åskar! Jag vill inte ut då!?  Förövrigt är jag inte ens halvt klar och jag måste dra om ca 10 minuter. Great!

________________________________________________________________________

Har engelska, håltimma, livsmedel i 2h och sen svenska. Sen kommer mor och hämtar mig! :)

god morgon!

God morgon, Sverige!

Idag har jag lite sovmorgon, jag ska snart trampa iväg på min röda cykel, börjar 9:30. Idag har vi matteprov, engelskaredovisning och livsmedel i cirkus 2 timmar.. Tycker ni att det låter kul? - Inte jag!  Gustav kommer hit sen igen, den här veckan har gått supersnabbt. Kanske för att han är här? :) 

____________________________________________________________________________________

Vi hörs sen! Nu ska jag trampa iväg på min ''riddare'' som mamma säger, haha!

Puss och kram!
Cecilia

höst... är det nu.

Hej och hopp! Nu är det höst här. Det regnar och blåser som fan, ibland kommer jag knappt fram med cyklen för jag får så jädrans mycket motvind. Imorgon ska det tydligen snöa.. Ehm.. Kul.

________________________________________________________________________________________________

Gustav är här, han ska tydligen laga mat. Han är duktig. Min kille, älskling, pojkvän, sötnos.



spelas ofta på min spotify!

TÅRTA

Made by me!  Röd prinsesstårta.


Har jág nånsin sagt att jag älskar robbie williams?

såg den här videon på min vän klaras blogg (lovedancing.blogg.se) med robbie williams. sick, haha..

har lovat mig själv att jag måste gå på en konsert med honom. någon som vill med ? älskar hans röst!

 

GULLEGRIS

> I FALKENBERG.


Elliot är invirad i en filt i mitt knä. Han är helt galen, springer runt och gömmer sig för sig själv i filten och hoppar ibland fram och kollar vad dom finns utanför filt-världen. Världens sötaste!  Imorgon ska vi kolla på en kompis till honom.


muffin

Muffinsbak! Precis klara.


stolt haha

ååå va skönt, elliot sa inte ett ljud inatt! mer än när vi skulle sova och han gick och la sig i sitt lilla hus.. lite stolt haha.. han är galen, släppte honom lite på vardagsrumsmattan igår, han ville springa ifrån och gömma sig och jag fick knappt fatt i honom.. han kan va så jäkla snabb.. hm.

elliot



ny familjemedlem

Skaffade en ny familjemedlem igår! Han är jäkligt söt och heter Elliot!  Ett marsvin :)



För övrigt:

Jag är hemma! På landet! Så jäkla skönt och underbart. Sjukanmälde mig idag (mamma gjorde), så jag har sovit hemma inatt och guuud, säger bara att: borta bra men hemma absolut bäst!

Ballerina Kladdkaka Vanilj

Precis provat på Ballerinas Kladdkaka vanilj. Den smakade nästan som kladdkaka m choklad, fast lite sämre. Smakade mest choklad bara.



Back in school

Hello boys and girls!

Sitter i skolan och har datakunskap, det är inte så mycket arbete utan mest bloggläsande, facebook och musik som gäller. Idag efter skolan ska jag och mina flickor ut i big city Falkenberg, vi ska kolla fiskar, kolla en bygdegård, åka till Fyna och cykla cykla cykla.

_________________________________________________________________________

Attans bananer var kallt det var imorse föresten! Fy, höll ju på att frysa öronen av mig.

_________________________________________________________________________

Nu kanske man ska göra lite nytta och fixa upp betygen? Vi hörs. Puss och kram!


saknar eeeeer


tv tv tv, vad skulle vi göra utan tv?

vad sjutton skulle jag göra utan min tv? och mitt mobila bredband? och herregud, vad i hela friden skulle jag göra utan min cykelkorg?!

_________________________________________________________________________

håller på att ladda ner en film. olagligt, men bra. om ni vill ha bra filmtips och recensioner ska jag tipsa er om min kusins blogg: massor med filmtips i olika kategorier: http://insidemovies.se.

Snart ska jag kolla på:




tillbaka

Tillbaka i Falkenberg. Alltid svårt att åka hemifrån och känna att man ska vara (nästan) själv i 5 dagar. Idag var det svårare än vanligt. Borta bra, men hemma bäst. Och så är det.

______________________________________________________________________________________

Har precis kollat på en film på 4an, den hette ''Flightplan'' och jag tyckte att den var riktigt bra! Skitbra slut. Tycker absolut att ni ska kolla på den om ni inte redan gjort det!





skruttis


skulle kunna tänka mig att åka hem nu..

ja, nu vill jag hem. nu räcker det med skola, nu vill jag hem och andas frisk luft, inte väckas av att grannarna borrar halv 8 på morgonen. nej, nu vill jag hem till skogen as i say!  /c.

halloweenoutfit?


Butterick's, 319SEK


katastrof

Är man trött så är man!
Nästan direkt när jag kom hem från skolan (alltså mellan 16-16:30) så somnade jag. Tänkte att jag skulle vila lite, hade inte sovit så bra inatt och hade huvudvärk. Det slutade att jag vaknade typ 20:30. HM, oj då.

saknar dig baby


YE YE YE

Hej människor!

Här sitter jag i skolan på datakunskapen, kollar jag runt så är det ingen som gör det man ska, utan det är antingen facebook eller myspace. Det är så det ska va!

För er som inte visste så ska min klass försöka anordna ett halloweendisco för massa småbarn. Frågan är bara om vi hittar någon ledig skola? Verkar lite svårt. Vissa rektorer är sjukskrivna och kan inte prata, vissa kan bara inte. Jag har i alla fall provat göra en liten ''affisch''. Tycks?


UPPDATERING:

Den visas inte. Bilden alltså. Fan

Livet leker

ÄLSKAR GYMNASIET!
Nya vänner, ny stad, ny skola - ny start!
s t ö r t s k ö n t

Visstvisst, saknar mina vänner ''hemma i skogen''.. Inte typ älgarna då, utan t ex våran lilla grupp med tjejer som hade ''halv åtta hos mig'', åååh vad jag kan sakna det ibland. Men men, tider och folk förändras.

LET IT ROCK


SKOR

ett par skor rikare idag!


RSS 2.0