NYKLIPPT

Igår klippte jag mig och enligt mig blev det riktigt bra! Va hos en som bodde utanför Unnaryd, som hette Lina, kalasbra.
  Har varit i skolan idag, lite segt.. Imorgon ska jag, Anna och Hanna till stan! Kalaaaaaas! MONKI öppnar i Halmstad imorgon också. Och så är det även FREDAG! I like! A lot. 
  Gustav va här ikväll, alltid lika bra med dig. Käkade och lite så. Nu ska jag soova. Godnatt.

TISDAGKVÄLL

.. - är det nu och jag ska snart sova. men kan inte än, måste ta ut tvätten jag har i tvättmaskinen. 5 minuter till bara.
  ikväll har anna, andreas, ylva, jonas och gustav varit här för min brorsa har tagit körkort. fikade och så. sen skulle vi gå och fiska, jag, david och gustav alltså. men så började det såklart att regna precis, men vi traskade dit ändå, gick hem ganska snabbt. precis när vi skulle lämna alla saker så slutade det att regna, såklart.
   imorgon är det skola igen, på eftermiddan ska jag och mor min klippa oss. förslag? skönt ska det blir iallafall, att bli av med alla slitna toppar.
  nu är tvätten klar! sov gott allesammans!

SOOOL

 Måndag!
Har varit i skolan idag, lektioner, skitsnack, varvet, umgås. Jag älskar mina vänner! Ni är så förbannat underbara! Efter skolan åkte jag hem, sen nästan direkt till Viken för att klippa gräset, pengar tack!(a) Nu är jag hemma igen och lyssnar på U2, finns det någon bättre?! I LOVE!
PUSSS

BILDER FRÅN GÅRDAGEN


musiiiik


klaraaaa <3




''muuu''

HEMMA IGEN

nu är jag hemma igen.  igår åkte jag till gustav efter skolan, plockade iordning lite eftersom att han bytte rum häromdan.. eller, hosthost, han gjorde det. jag räknade matte, sucksuck. men iaf, det gick snabbt, sen käkade vi lite go' tacos, sen in i duschen!:) efter det tog vi micro caren till hans farmor och farfar som har varit i ungens i 10(?) dar, snackade lite och lämnade bilen. tog moppen till astrid, där simon, jens och klara befann sig!:) trevligttrevligt va det, allt från någon äcklig film från nån hemsida som jens hade hittat, till simon satt och tjatade att gustav skulle säga ''muu''  och spöksnack, hahah.. ni är asgoa! tycker om er!

FREDAAAG!

ÄNTLIGEEEN!
sitter hos gustav nu, ska snart äta och sen åker vi till astrid där simon, jens och klara är
pussss

SKOLA & MYYS

Hej alla, i regnet.

Kom precis hem. Har varit i Ekenäs med Gustav, Klara och Jens. Åkte till Gustav direkt efter skolan (slutade kl 1, hade sammarbetsövningar med klassen, ganska kul faktiskt), sen tog vi den lilla bilen och åkte ut till vackra Ekenäs. Det var meningen att det skulle bli lite fisketävling, Gustav + Jens vs. Simon + Hill. Men det ville tyvärr inte vädret. Regn, regn och regn igen.. Fikade lite. Sen kom det ett litet uppehåll, så vi tog båten snabbt ut till Bexet för att kolla om dom va ute, men det va bara Hill som satt själv ute i en liten båt och fiskade och frös, haha. Så vi åkte tillbaka, släppte av Jens på en sån brygga ute i vattnet, och där fick han stå. För det började regna och vi åkte en runda, och fyfan va ont det gjorde! Kändes verkligen som hagel. Sen åkte vi in till land igen, och sen åkte vi hem. Snart ska jag sova. Det är skolfotografering imorgon, så jag får nog plocka fram lite kläder.
Vi seees
Puss


GOD MIDDAG

Nu har jag precis käkat lite, från igår.. Potatissallad, kött, sallad, tzatsiki
Har faktiskt varit lite duktig idag, har målat klart bron som jag, älskling och david byggde häromdan:)
slänger in någon bild senare! nu ska äntligen min bror åka, yesyesyes!
vad ska ni göra idag?
pusss

FREEEESH

Meeeen fräääscht..

Michael Jackson ligger fortfarande djupfryst eftersom att familjen är osams om var han ska på ligga.. Han dog liksom 25 juni, snart 2 månader sen. Tycker att detta är sjukt. När man är död så ska man få sova, sova gott. Detta ska väl ändå inte vara något stort problem? Tycker jag? Hans släkt bråkar om var han ska ligga. Kan inte hans mamma bara få bestämma eller något? Hans fru? Barn? Vad tycker ni?


Tycker att han ser läskig ut.. såg* vad säger man?
mycket sötare som svart, enligt mig.


SNART SÖNDAG

Hej igen :)
Snart är det söndag *suck*.. Men iallafall så har alla åkt nu,
det va väl trevlans, fixade alles hår lite, lockade det och så.. hoppas att hon blev nöjd! jag tycker att det blev fint :)
Jonas (grannen):s son och hans flickvän/sambo/fru va här, och när dom hade gått så fick jag reda på att sonen var med och spelade in den senaste 'indiana jones' filmen, han va tydligen någon slags direktör eller nåt, tufft tycker jag. tycker inte ni?!


annars så ser jag ut sådär idag:


HALVA

nu är halva släkten här, nu ska jag ner!
bloggar senare när alla har åkt.. vad händer ikväll ?
pusss

!

det känns som höst.. AND I LIKE IT!

REGNREGNREGN - HÖST?!

hej sötbollar:*
händer idag? lördag? här ska det bli kalas ikväll för min cpbror som fyller 18, så släkten kommer hit klockan 6!
usch, regn hela dagen nästan. vill inte dra upp markisen, då blir jag så trött haha!
för övrigt har jag kollat runt lite på program på gymnasiet och så, jag vill bli polis. det programmet finns på drottning blanka i falkenberg, toppen? först va jag inne på 'livsmedel' , sen 'hotell o resturang', i falkenberg. men så såg jag 'skydd och säkerhet' i falkenberg, vadå kanon? jag vill ju till falkenberg! en liten stad, men ändå tillgång till det man behöver, inte så vidare långt till halmstad.. hm. det är ju kalasbra!


anna pihl från danska 'mordkommisionen', kollade alltid på det när jag va yngre!

ÅÅH!

vafan ska jag göööra..

SKOLA - ULLARED

hej alla bloggläsare
idag va jag i skolan, det va typ kul, det gick fort! endast 4 lektioner, och den sista kollade vi på ''happy feet'', sen kom mami och älskling och hämtade mig, så åkte vi till ullared typ, mycket folk och sådär, blev inte så mycket.. köpte en locktång, såhär blev det :*


ganska ful bild på mig, men what ever.. nu äter jag hemmalagad pizza, så gott! det känns så mycket bättre att äta hemmalagad, som man har gjort själv. dom från pizzerian känns så feta och slemiga, typ mycket fett och så ;)
sen ska jag ut och springa ikväll igen, har dock träningsvärk i ben och mage, aj aj!

GUSTAV ÄR HÄR!

ÄNTLIGEN ÄR GUSTAV HÄR! :D
har saknat honom hela daaaaaan (a)


imon slutar jag tidigt och då blir det ullared!:D

SKOLA

ååh, så trött jag är! kul att träffa alla idag, har verkligen saknat er! men hallå.. läxa första dan? ''ååh..''.
sov kanske en timma inatt, som betyder att jag är trött som fan, tror att jag ska vila lite, sen kommer kanske min älskling, snart 3 månader med dig. tiden går snabbt!

SISTA DAN

Måndag och sista dan innan skolan börjar. Skönt men ändå jobbigt. Har saknat massa under lovet, ska bli kul att träffa alla igen!=)
Nu ska jag äta
Puss

DÅLIG UPPDATERING

Ja, jag vet.. Men det är fint väder nu, har varit med Gustav hela veckan och har inte orkat med datorn.
   På tisdag börjar skolan, suck! Fan va jag ska plugga nu, ska försöka fixa mina betyg.
Idag händer inte mycket, Gustav är och spelar(?) paintball och jag bara sitter här. Funderar på att dra på mig träningskläderna och springa en runda. Men det är så varmt, orkar jag? Får väl se.



Bild från kusinens barnkalas häromdan, haha. Blev inkallade snabbt som
statister på sagorunda. Haha!

RSS 2.0