kanonkväll

god kväll/natt! är nyss hemkommen ifrån klara, där var't det trevligt folk, hård kladdkaka och många skratt. slå det ni! kanonkväll har det varit. jag ska alldeles strax sova i min lilla säng. imorgon ska jag och kusin alexandra till kusin sarah i halmstad, kommer att sova där till fredag, om allt blir som det ska! godnatt!

möbeldag

god kväll, gott folk! :D  sitter hos gustav och dricker juice just nu, hahaha. gott. lyssnar på musik, har precis duschat också, skönt. kom hit för ca 2 timmar sedan ungefär, har varit i farmor och farfars hus innan och röjt lite, har även tagit ut lite möbler till lillestu idag med, tv-rum på övervåningen nu med! kalasbra blev det! men nu ska vi kolla tv eller något. ha en bra kväll!


DISSAR!

JAG DISSAR SÄLJARE! Jag avskyr säljare! Både de som ringer hem och de säljare man ser i butiker, affärer och liknande. Ett exempel idag är - var ju i Ge-kås idag, och när vi gick ut så stod där ca 3, 4 stycken 20-25-åringar och försökte få mer kunder. Direkt gick en tjej på oss och började tjata, först skulle hon se våra mobiler, och försökte att leka så trevlig! Men sen sa jag att jag absolut inte ville ha 3, då frågade hon kaxigt ''Nehe, och varför inte det då?'', då svarade jag att jag redan trivdes med Halebop. Då sa mamma att vi inte var intresserade och skulle då gå, och då frågar hon ''Varför?'', mamma svarade ärligt att hon inte skulle gå på det igen, eftersom att vi har haft 3 för ett år sedan, men att det inte blev så mycket billigare! Då vräker hon ut sig ''Öh ja, men det var ju för 1 år sen?'' , ''Ja, men vi vill inte ha 3.'', då frågar hon ytterlifgare en gång ''Varför?'', då blev jag fan förbannad. Lyssnar hon inte eller?! Och sen fick mamma förklara ytterligare en gång, och tror ni inte att kärringen frågar ytterligare en gång? Jo ''varför?'', då vände jag ryggen om och skrek ''FATTAR DU INTE ELLEEER?!''. Dagens diss: Försäljare.

1årskalas i höstvädret

Go' kväll! Idag är det lördag och det känns riktigt bra. Har varit i Ullared med mamma och David idag, köpte skor till David först och sen gick vi och fikade. Sen ställde vi oss i kön in till Ge-kås. Det tog max 10 min att vänta bara, så det var okej. Väl inne så blev vi där i 1h ungefär. Det blev 2 hyllor man ställer tavlor på, 1 tavla, neccesär och en tunika som jag har på mig nu, vi är ju på 1årskalas för lillkusinen ida! så mysigt, så. Släkt och vänner är här och det bra humöret är på hög nivå! Ska alldeles strax hem, kanske ska kolla på En shoppaholics bekännelser som jag köpte idag också? Hm. Någon som kanske vill komma och kolla på den någon dag?:)  Skulle ju vara kul. Men nu ska jag gå ner och se vad alla gör! Ha det bra!

Kusinen Ida (morbror Lennart har tagit den, tror dock att den är några månader gammal)


SPINDEEEL!

God kvälll! Sitter här hemma med lillebrorsan och Gustav. Har ätit lite och så. Nu kollar dom på tv, och då såg dom precis en spindel på mitt rum! Så jävla äckligt! Jag hatar spindlar! Äckligt. Visste ni att man sväljer 9-15 spindlar i sömnen per ÅR!?


skola-fika-squash

Idag är det onsdag och jag tycker att veckan går någorlunda fort, och det är ju bra! Skolan gick bra idag, det dumma och tråkiga på onsdagarna är att vi har historia och kemi på slutet(inte mina favoritämnen precis).. Jag överlever ändå! Efter skolan tog jag moppen ner till Ica, köpte kladdkaka och''sprutgrädde'', hämtade och betalade mormors nya glasögon som blev kanonfina! Sen till mormor, fika, umgås, prata. Jag tycker om min mormor. Hur hon än är. Hon är en människa som verkligen vill väl, och då menar jag väl! När vi satt och mumsade på kladdkakan ville hon att all personal skulle ha en bit av kladdkakan, haha. Hon är underbar! Efter det åkte jag vidare till gamla hallen där vi skulle spela squash. Gustav var först på plats av de andra, sen kom dom. Det spelades på, sen var klockan 18, åkte och lämnade moppen hos farmor och farfars hus.. Det är till och med jobbigt att bara kolla på huset! Jag saknar dom så.. Livet går vidare, men det är inte lika kul.  Iallafall, på vägen hem åkte vi till Birger och lämnade en blomma eftersom att han fyllde år idag, grattis! Sen hem, äta och nu sitter jag här. Ska sova snart. Ha det gott!


geografi

Hej! Sitter i bibliokeket i skolan jämte Dejan. Ska försöka hitta lite fakta om Sverige och Brasilien, vi har geografi. Vi har precis haft idrott också, vi hade lite gymnastik och innebandy. Är ganska trött, även om jag somnade kl 19 igår, vaknade kl 21 av att Gustav ringde, gick upp och drack om somnade så gott igen kl 21:30.  Efter skolan idag ska jag ta min lilla orangea moppe  till ica eller något och köpa någon kladdkaka eller liknande, hämta glasögon och köra det till mormor, och då blir det fika! kl 17 ska vi spela squash(jag, mamma, pelle), får se om Gustav kikar in lite också. Nu ska jag fortsätta leta fakta! Ha en bra dag!

möit

möit blev det, en blandning mellan mörkt och regnit. så är det idag.
har varit i skolan, måndagar går ganska bra ändå. bättre nu än innan. var hos mormor efter skolan, hälsade på henne lite, tänk att en människa kan bli så glad så snabbt! från det tråkigaste humöret till ett faktiskt ganska bra humör. det är kul att göra andra glada!  men nu är jag hemma, ska snart äta. ''tomtegröt'' blir det! himla gott! imorgon är det frisören och fotografering + skolan på schemat! i'll like it!

begravning

Yes, nu är den över. Har varit på begravningen för farfar idag, lika jobbigt som farmors begravning. Den var jättefin. Dock så var inte vädret med oss idag, det snöade. Men nu är farfar nöjd och lycklig med farmor. Efter att vi kom hem tog vi det bara lugnt, har gjort lite smycken, ett halsband, örhängen och 2 armband. Imorgon är det lördag, öppet hus på Sture, ska dit med mamma, sen ska vi till Sylvia. Ja, hon är la död imon.. Släkten fattar.


nytillverkat

älgjaktsbilder


älgjakt

tja! varit på älgjakt idag för första gången, gick väl bra. jobbigt va det, men det gick. hade lite för mycket kläder imorse: 3 par leggings, 4 par raggsockar(för stora stövlar), ett linne, en t-shirt, en kofta, en munkjacka, fleece-jacka, vantar och mössa. det blev för mycket bara. men iallafall: jag fick prova på något nytt! alltid bra! men detta var inte riktigt min grej, så jag dissar nog det i framtiden. det blev 2 älgar iallafall.
nu ska jag sova, pga skola imorgon. det blir även den sista skoldagen i denna veckan, för det är begravning för min älskade farfar på fredag.
godnatt!

kommer bilder.

6 veckor!?

Det är kväll och jag ska strax sova. Vi har varit i Hylte lite innan, i farmor och farfars hus. Tog ut och slängde mat ifrån kylskåpet. Det var tungt och jobbigt att bara gå in där, att röra vid något som dom också har rört vid. Det var typ som fettavtryck från fingrarna på vissa kryddburkar sen dom lagade mat, och då kände man .. Här har deras händer också varit. Det är något speciellt. Men jag kan aldrig få tillbaka det. Jag saknar dom så. Livet går vidare, men utan dom.     Sen var vi och handlade, det är så att jag ska va med på älgjakt imorgon! I can't belive it. Första gången. Jag ska gå med Anna, det blir nog bra.
  Rubriken: Det va såhär att min storebrorsa kom hem idag, med 2 jättestora väskor med tvätt. Så sa pappa: Två väskor tvätt på 2 dar?! Och så sa han: Nej, men jag ska ju vara hemma i 6 veckor nu. Jag och David(lillebrorsan) kollade på varandra och utbrast samtidigt: 6 VECKOR?!     Lite kul.
 Men nu ska jag faktiskt sova. Godnatt!

höstdag

Hej! Idag är det riktigt höstväder, löven på träden är gula och orangea, det är lagom hösttemperatur och det sägs ha snöat inatt! I think I like it.
  Har varit i skolan idag, tisdagar är faktiskt ganska sega. Men med rätt folk vid sidan av sig blir det alltid lika bra. Jag älskar verkligen mina vänner. Underbara till tusen! Svenskan var så himla flummig idag, jag och Hanna satt i korridoren och skulle plugga, men det blev mer att sitta och skratta åt ingenting, hälsa på allt folk som gick förbi, rita av och spela luftpingis. Kanonkul, tummen upp! Haha.
  Ikväll ska jag ta det lugnt, antar jag. Men nu ringde Gustav, så sitter och snackar lite med honom. Ska dra nu. Puss


svenska hollywoodfruar

Nu är det kväll, igen! Tiden går så snabbt. Skolan går någorlunda snabbt. Jag älskar min nya klass! Den är underbar. Ikväll har Pelle varit här, tjatade massa med mor och far, åt och lite så medans jag och David kollade på tv. Programmen för ikväll var 'Tiinas cookalong' (kanon! love!) och sen 'svenska hollywoodfruar' såklart! alltid till hollywood i en timma på måndagskvällen. Himla roligt program egentligen, pga deras svar. Vissa påståenden från de kan ibland vara riktigt kloka, men en del är ju bara för överdrivna. Roligast att prata om är förstås Anna Anka. Den normalaste enligt mig är Agnes-Nicole Winter, hon är inte lika överdriven som de andra.
  Nu sitter jag och lyssnar på musik, ska alldeles strax krypa ner under täcket och försöka att få lite sömn. Somnar efter max 10 minuter efter att jag lagt mig ner i sängen, så himla crazy. Men ändå skönt, så man slipper ligga vaken halva nätterna och ligga och vrida sig. Dock hade jag faktiskt velat ligga och tänka lite, för mig själv. Men det hinner jag inte, för då har jag redan hunnit somna. Haha.
   Nu ska jag sova. Hoppas att ni sover gott! Hörs imorgon. God natt.

Kommer en liten bild, länge sen nu.

arlene,sofie,hanna

sitter iskolan just numed arlene,sofieoch hanna,  hanna is crazyyy :o  HIHI.
vi har svenskaoch engelska kvar, SUCK! ikväll händer inte så mycket.
PUSSS

kändisdjungeln = FAKE!

Någon mer än mig som lyssnade på Rix FM häromdan? Dom diskuterade Kändisdjungeln från TV4, som gick för några veckor sedan. De berättade att Kändisdjungeln spelades in i Fjärilshuset i Solna. Och då kommer frågan.. Är TV4 helt jävla körda eller?! ''Live från Malaysia'', jo tjena! DÖ PÅ TV4!

Deltagarna i den ''faaarliga djunglen i Malaysia''


hiss eller diss?

karolina från idol

angående hennes kjol. hiss eller diss?

jag dissar totalt.


aj, aj..

Äntligen är det helg, lördag.. Underbart! Sitter och lyssnar på lite music, i nattlinne fortfarande. Även om klockan är lite över 2, men det tillhör till lördagarna tycker jag. Mammas gamla klasskompis har varit här sen klockan 11, men åkte för en liten stund sen. Har inga planer direkt idag, hoppas att jag får träffa Gustav iallafall! Och så får jag inte glömma.. Grattis på 1-årsdagen Klara och Jens!
 
(aj,aj =träningsvärk i magen och armarna sen styrkesträningen igår på idrotten! det gör ooont! men skönt)


äntligen!

äntligen är det fredag! fredageftermiddag.. det finns nog ingenting bättre..
 skolan va helt ok idag! hade velat göra något mer praktiskt på hemk. istället
för massa teori. första lektionen (samhälle) var helt okej, fick lära sig lite nya,
norska ord. rullstol hette cptruck på norska tydligen, lite kul! idrotten körde vi mest
styrketräning, det känns i magen! kanoon! efter det va det lunch, engelska-film och
till sist hemkunskapen. nu är jag hemma och hade kunnat somna vilken sekund som helst.
vad som händer ikväll vet jag inte riktigt, känns som om det hade varit riktigt
skönt att bara vara hemma och inte göra något alls.. vi får se. hoppas att ni haft en bra dag!
/c

lite snabbt på morgonkvisten

godmorgon!
sitter här nu, innan skolan. klockan är 7:34 och jag ska alldeles snart klar. teodor ligger och spinner i  mitt knä och vill så gärna gå upp på tange3n4tbordet, ja ni sernxxxrtsnrh.. och nu raderade han allting, aja.. hahah! så himla söt han är. hoppas att skolan blir bra idag! hoppas att ni får en toppendag!
cilla

roliga fakta

Det finns studier som visar att lakrits sänker mäns sexlust. Rätt rejält.

* Det kan hända att man onanerar i sömnen, men det är vanligare att män gör det.

* Sperma innehåller ca 5 kalorier. Som ett tuggummi.

* Den minsta (mänsliga) penisen man känner till var en centimener lång. I erigerat tillstånd.

* Lespiska har bättre sex finns det undersökningar på.

* Din killes orgasm varar i 6-10 sekunder, vilket kan jämföras med din som varar i hela 13-51 sekunder.

* Jonah Cardeli Falcons penis är hela 34cm lång i erigerat tillstånd.

* I Hong Kong är straffet för en otrogen man inte bara saftiga böter, utan hans fru har också rätt att ta livet av honom. Dock måste hon klara av detta med sina bara händer.

* Cirka 100 miljoner samlag sker bara idag.

* Du kommer tillbringa ca 20 160 minuter, eller 14 dagar, kyssandes i ditt liv.

* Saker som plockats ur folks rumpor:

-En palsternacka

-En pisang(med kondom)

-En salami

-En stekspade i plast

-Ett tjurhorn

-En flaska kroppsspray

-Ett kvastskaft

-Två äpplen

* En man som kysser sin fru varje morgon lever i genomsnitt 5 år längre än män som inte gör det.

* Hela 74% män kommer under ett samlag medan endast 17% av kvinnorna får orgasm av sex.

* Ett bra ligg, eller ett dåligt för den delen, friger endorfiner och gör dig lycklig på ett par sekunder.

* Bra saker med sex. Förutom det uppenbara:

-Förbättrar luktsinne

-Minskar risken för hjärtsjukdom

-Förbättrar hälsan och hjälper dig att hålla vikten

-Motverkar urinläckage

-Motverkar förkylningar och influensa

* Längdrekordet på ett sprut av sperma står på hela 2,4 meter. Vi undrar mest var och när den här tävlingen hölls. Och varför.

* En av fyra killar har försökt utöva oralsex på sig själv.

* Under medeltiden bestämde den katolska kyrkan att kyssas var en dödlig synd.

* Lisa Sparxxx hade sex med 919 män på ett dygn.

* I din hjärna har du neuroner som hjälper dig att hitta din killes läppar i mörkret.

* Vill du hålla dig rynkfri? Hångla! När du kysser använder du 29 olika ansiktsmuskler.

* På franska kallas orgasmen för la petit mort, den lilla döden.

* En intensiv kyss producerar ett ämne som är 200 ggr starkare än morfin om man ser till de sövande effekterna.

det ska va tänt!

Ja, gott folk, det ska va tänt! Strömmen har varit borta i 3 timmar, men är nu tillbaka. Så irriterande. Vet inte vad det berodde på, det blåste ju inte speciellt mycket, men nu har det dock kommit igång lite. Blåsten alltså. Klockan är bara några minuter över 18 och det börjar redan att mörkna. Det är för tidigt enligt mig.
  Har inte varit i skolan, ''mådde inte bra'', men det var med sömnbrist egentligen. Har inte sovit så bra på senaste dagarna. Konstigt är det inte, men jobbigt. Men nu är jag utvilad iallafall, har sovit idag och bara tagit det lugnt. Gustav kom en timma innan, bättre än ingenting. Har ju saknat dig! Men nu i eftermiddag har jag fixat och donat med alla blommor på altanen. De blir ju bara så fula.. 
  Imorgon kommer jag till skolan iallafall, det är ju fredag! Visst är det härligt!? Denna veckan har varit otrolig seg. Vad har ni, läsare för planer inför helgen? Händer något kul? 

By the way..
Har jag missat något i skolan idag?
Taaacksam för svar!

my dear friends..

vill bara säga att jag älskar er alla mina vänner, speciellt tre stycken som har ställt upp extra mycket under dessa dagarna, det är några av de svårtaste i mitt liv. det är klara, hanna och gustav jag pratar om. ni är underbara, jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan er! ni andra är också underbara, jag har inte glömt er;)
 
 idag var det skolan idag, somnade nästan på bussen i morse. idrott första lektionen, äntligen så var vi inne! efter det hade vi so, redovisning. tyskaprov - åt he... lite historia, framtidståg i en timma -ganska ok faktiskt! och sen hade vi kemi i ca 20 minuter innan vi slutade. mamma kom och hämtade mig, efter en timma hemma ungefär blev det att åka ner till hylte för att träna lite igen i en timma. hem igen, ta emot lite gäster, åka på husförhör, trött som jag va kopplade jag bort öronen ganska mycket. och nu är jag hemma och har precis kollat på bonde söker fru @ tv4play.se . nu ska jag sova så att jag har lite krafter imorgon iallafall. så godnatt alla mina vänner! och tack för att ni läser min blogg!

sov gott farfar

igår tog farfar sina sista andetag och somnade in för en sista gång.. hoppas att du har det bra, med farmor. jag vet att det va hon som tog din hand och vägledde dig. jag saknar er båda.

gårdagens orientering

Hejhej! Idag är det lördag. En regnig lördag. Bara jag och mamma hemma nu, och katterna förståss. Gustav sov här inatt men åkte innan 12, pappa, david och jonte är i stan hos farfar. 
 Igår va det skola, första lektionen var det religion (första och sista lektionen kan man säga), efter det hade vi en håla på 2 timmar, så jag och Hanna brummade hem till henne och käkade lite och kollade lite på 'ett öga rött''. nervösa som vi va åkte vi till ok-stugan och sen började det. Jag sprang med Arunee och Noy, första kontrollen gick fint som snus, det va 2an som vi aldrig hittade. Letade i kanske 40 minuter, så gick vi tillbaka och tog rätt väg istället, då gick det mycket bättre! Bilder ifrån gårdagen ser ni här under!
  Ikväll ska jag, min familj och morbror Per och Lena till fam. Johansson i Remma, det är Anna:s family alltså. Det blir säkert go' mat som vanligt. Jag gillar't!


bakdag

Sitter här och lyssnar på massa härlig musik. Det har varit riktig speed på mig idag, eftermiddag iallafall. När jag kom hem bar jag in ved, började tvätta, vek tvätt, diskade och har bakat 3 sorters cookies. Det blev sockerkaka, bruna nånting och chokladmuffins. Jag har nog aldrig gjort så perfekta muffins, jag har nog aldrig gjort så misslyckade kakor med de där ''bruna nånting'' eftersom att dom skulle åka ut och bli bruna, men det blev små brända, runda små kakor. Sockerkakan blev någorlunda.
  Skolan har varit ok idag, men trött idag igen. Imorgon har vi orienteringsprov och endast en lektion. Jag kommer springa vilse. Tror jag. Hoppas verkligen inte det. Innerst inne tror jag att jag fixar det. Men tanken finns ändå, tänk om jag springer vilse? Tänk om ni måste kontakta polis? Nej, nu blev jag rädd. Är rädd för att jag inte kommer somna ikväll.
  Nu ringde Gustav, sen ska jag sova! puss och godnatt. önska mig lycka till?!

i skolan

Hej!
Just nu sitter jag i skolan igen, har rast till 5 i 12. har precis varit och ätit, det va spagetti och köttfärssås. Sällskap fick vi även av Sofie och Erika ( jag och Hanna alltså). Jag är så trött.. Jag vill bara sova. Vi har 3 lektioner kvar, tyska, fysik och teater. Får väl försöka överleva. Nu ska jag och Hanna snart gå, ut från bibblan och hämta tyskaböckerna. Men först ska jag nog ta ett snabbbesök på facebook! Ses senare.

RSS 2.0