oh no - desperat!

Nej, nej, nej! Yes, yes yes!
Detta är inte bra. Har läst ut min underbara, underbara bok! Vad ska jag nu göra?! Är desperat, har läst den i ca 2 veckor nu, har fastnat totalt! OCH så finns det ingen 3a! NEJNEJNEJ! Världens bääästa bok. Det som är bra är att jag fick reda på hur det slutade. Har läst typ 100 sidor idag, kunde inte, nej kunde verkligen inte sluta läsa..!


at work

Hej!

Sitter på mammas jobb just nu, åkte från stan nyss, där jag köpte typ en schal och två örhängen. Hann inte så mycket mer. Vi åker härifrån vid kl 4.

Det som är så dåligt med denna datorn är att Facebook är blockerat, haha.

Det som är bra idag är att solen skiner!:)

Dåligt - glömde mobilen hemma!

inget speciellt

tja!

sitter här i soffan och bara chillar, har precis ätit. i eftermiddag har vi tagit hem mammas nya bil och dumpat den andra på skroten. gustav åkte tidigt idag, kl 9. sen råkade jag att sova liiite för länge, typ kl 2. hehe. nu ska jag kolla på simphsons.

puss


tisdag

yes, nu är det tisdag. 11 minuter in på den 29 december 2009. snart är det nytt år, hoppas på att det blir ett mycket bättre år än detta.

gustav ligger och halvsover i min säng just nu, jag ska också snart gå dit för att få lite sömn. är inte speciellt trött.. nyss stod det ett rådjur ca 3 meter ifrån mitt fönster och skrapade i snön. trodde först att det var en sån där gris.. svin.. vildsvin! that's right.  nu ska jag sova. god natt! :)

!!!!


älskad vs hatad

på exakt samma gång!

okej, det här är en kvinna jag snackar om då. som inte alltid tänker innan hon öppnar munnen. men ibland så säger hon bra och sanna saker, ganska kloka saker. hon vågar stå för vad hon säger och vad hon gör. jag tycker att hon klär sig som nån gammal kearring.. gissa vem?!

vilken framtid vill jag ha?

det är frågan. ska kolla igenom massa gymnasievalsprogram nu. vad vill jag bli? vad vill jag jobba med?


photoshop?

Herrejävlar.. Läser på Aftonbladets hemsida och såg en bild på världens största hund.. Är det seriöst eller bara photoshop?!


big no,no!

Sitter här i min nya morgonrock.. igen! Vaknade 13:05 idag, trodde klockan var.. 9 när jag vaknade (?), men nejnej. Såklart har man sovit bort halva dan. Skönt var det iallafall. Här regnar det utanför mitt fönster, snön kommer försvinna om det fortsätter såhär. Så fryser det väl på inatt, så blir det is.. absolut inte bra.  För övrigt har jag bara tråkigt idag och tar det endast lugnt.. Kanske ska ut och gå en lång runda med Sippa innan det blir mörkt (?).. Vi får väl se..


sitter i min nya..

morgonrock och ska snart sova. nu är kl 00:01.  nu ska jag borsta tänderna. godnatt!


snart ..

.. är det juldagen. har haft en bra, sorgsen, annorlunda, konstig julafton.

har varit hos min morbror per med hela släkten ikväll. mådde skit, så jag fick ligga i en säng halva kvällen. konstig och jobbig julafton för min del, men med bra paket. saknar farmor och farfar så innerligt.


tänker på er, farmor, farfar, morfar.. <3

-------------------------------

hoppas att ni haft en bra julafton!

julafton

Hej!  Vill bara önska alla en riktigt god jul :)


Vaknade brevid Gustav i morse, gick upp kl 8 för att kolla strumpan som vi alltid hänger vid spisen kvällen före julafton. Mysigt. Vi åt frukost och åkte sedan till mormor för att fika :) Nu är vi hemma igen, har precis ätit massa god julmat och spelat tärningsspelet, jag fick det här:


- Röda hjärtglasögon som David hade slått in i en jättestor kartong, alla jagade som vilda djur!;)
- Tandborstar
- Bomullspinnar/tops
- Ett kortspel
- Kathy - choklad

Om 20 min ska vi öppna julklapparna, hoppas att de andra blir glada!:)

svart prick

Hej!
Har precis kommit in i värmen, har varit ute och gjort snölyktor och snögubbar/hundar med David, mamma och Sippa(mormors hund som vi har över jul).


Sippa springer runt som en svart liten prick (en svart pudel är det jag snackar om).. Har även huggt julgran idag till mitt rum, trevligt. Har även hunnit städa och satt upp lite tomtar. Julstämning på g!  I eftermiddag kommer Gustav, kalasbra!

1 minut!

nu är det dan före julafton! spännande ;)

julklappar - check!

Har varit i stan idag. Anna, Ylva och Andreas hämtade mig och David 9:30 imorse, mot stan. På vägen in läste jag en sjukt rolig och bra bok som jag lånar av skolan;


Linas kvällsbok

Väl inne i stan shoppades det som aldrig förr! ''Så här mycket har jag nog aldrig handlat samtidigt'' sa Anna, haha. Vi åt på Åhléns, gud så underbart gott! Jag, Ylva och Anna åt kycklingspett m pot.grattäng. Shiit, något av det godaste jag någonsin käkat.. Visst, det blir alltid godare när man är hungrig men men.. I alla fall, nu är jag klar med alla julklappar! Köpte även ett par myssockar till mig själv (läs inte mitt inlägg under nu va?! haha.) kunde inte låta bli. Mormor ska få ett par exakt likadana. Det är såna bra som gör så att man inte glider när man går, kalasbra. 
 



Till tärningsspelet på julafton ;)  :

tidningsspelet - lagerhaus

På julafton kör vi alltid tärningsspelet hemma hos oss. Det går ut på att man ska skicka runt en tärning och försöka få en 6:a. När alla paketen är slut från högen ställer man en klocka, under en viss tid ska man fortfarande slå tärningen, när man slår en 6:a får man ta från någon annan.  Så därför har jag nu kollat på en av min favoritaffär till detta spelet, självklart Lagerhaus. De här sakerna kanske man ska ha med?..



snart blir det godnatt!

Imorgon ska jag och Anna in till stan. Hon skulle köpa lite julklappar, och jag likaså. I alla fall 3 stycken vet jag! Det konstiga med mig är att jag alltid kommer hem med massa saker till mig själv istället ;) Men nej, så får det inte bli imorgon! (eller?).. Jag ska iallafall snart sova. Upp tidig imorn, kl 8 ska jag stå i duschen!  


GOD NATT!

snart!

Druckit glögg ikväll. Snart är det jul!


4 dagar kvar..

.. till julafton! det känns inte så mycket. det kanske blir mer julstämning när julgranen kommer in i finrummet och det spelas julmusik nonstop! det bästa på julafton blir säkerligen att gustav ska sova här och vakna upp brevid på julaftons morgon!:)


 Det är söndag idag, Gustav åkte för ca 2timmar. Vi tog det lugnt. När han åkte hem gjorde jag 'apelsinnejlikor'. Ska snart julstäda tänkte jag och fixa och dona. Kanske hugga en julgran? Men.. Nu ropar pappa att jag ska hjälpa honom att vika tvätt.. Jippie! NOT

Så här ser det ungefär ut utanför mitt fönster nu (NÄSTAN).


sol och snö

vilket underbart väder det har varit idag! vaknade till att solen sken in genom fönstret med ett snötäcke på marken. vackert!

gustav har varit här hela dagen. han sov här inatt. i morse började vi med en rejäl frukost, sen drog vi på oss det varmaste vi kunde ta på oss, och så började vi gå till mormor.. vi = jag, gustav + 6 katter.  väl där blev det mat och julklappsinslagning. sen åkte vi hem, har tagit det lugnt. fikade ute i snön, jag har bakat lite här ikväll.  men, nu ligger gustav och sover, ska jag också snart göra.  godnatt!

äntligen

äntligen är det lov!
gick i skolan til 11:15, mamma kom - åkte till församlingshemmet, fixade mat till en begravning - hemma nu - ska åka om ca 5 min till grannen, fika - hem - gustav - kanon!


1 day left.

trött och hungrig. kom nyss hem från skolan.


vi har spelat julbollen idag, det gick la bra. är förbannat trött idag och har varit hela dagen, efter gårdagens julbal. den var väl ok. tur att man har så jäkla bra lärare!  ikväll ska vi äta revbensspjäll -.- vill ha tacos.   och förlåt alla om jag är lite sur idag, jag vet det. men är så trötttttt..

15 december

SNÖ!

nu kommer det tomtar(?!)

Tjena!



Sitter och lyssnar på ''nu kommer det tomtar'' med Fronda för att få lite julstämning haha.


Har haft en bra dag i skolan;
- bild med malin
- rt + bingo haha
- fika med jens! jag hade med kladdkaka, klara-muffins och hanna-rulltårta. kalas ;)
- Lunch
- Biologi
- Svenska, gjorde några tysta teatrar, helt okej!
- Slöjd, fixade lite med plakaschen som vi ska ha på julbollen på torsdag ;)

Det har snöat nästan hela dan idag!Åååh, underbart!  Imorgon är det julbal, ska gå med Klara. Tror att jag ska hänga med henne hem efter skolan och fixa oss.. På torsdag är det julbollen och på fredag slutar vi! Härligt ja!

gina

Vill ha!


''intevju''

Tar en paus och skriver in en liten 'intevju' med Lisa ;)


Lisa,15. Går i samma klass som mig ;)

Mode

Vad tänker du när du hör 'mode'?
- Kläder
Vilka kollar du på mest när du ser det nya modet?
- Hm.. Skyltdockor.
Följer du modet?
- Nej, jag råkar bli ''inprickad'' ibland, då det jag har på mig som jag tycker om är precis mode just då, i min stil.
Vad tycker du är ''inne'' just nu?
- Nitar, läder, päls, stickat.
Bryr du dig mycket om mode?
- Nej, men jag bryr mig om jag hur ser ut.
Tycker du att följa modet är en viktig punkt inom kompisfronten?
- Det är något att snacka om, men inget som ska påverka vem man är med.


''jäklar!''

Loggade precis in på min gamla msn, som jag inte varit inne på, på ett antal år/månader/dagar.


22 st snabbmedelanden, ca 10 vänförfrågningar, 107 st mail.

helgen

Idag är det den 13:e december, alltså Luciadagen.

Vaknade hos Gustav, sov där inatt. Igår var jag och Hanna i staden, shoppade som aldrig förr. Det blev mest julklappar, julbalsklänning och foundation till mig. Vid 4-5 var vi hemma hos Hanna, slingade och klippte mitt hår(ajajaj), det blev kanske inte riktigt som jag hade tänkt mig haha. Men det var trevligt! Vid kl 5-halv 6 kom Jonte och David, hämtade mig och hämtade även pizza. Sen tillbaka till Gustav, så spelade vi lite spel och kollade på 'dirty dancing', himla bra! Lugn kväll. 
 I fredags var det lussetåg för fulla muggar, sjöng tre gånger, först 2 gånger på skolan och sedan en gång på malmagården, efter det kom Gustav och hämtade mig, gjorde lite ärenden ^. Efter det åkte vi hem till honom, sov där.
 Nu vet jag inte om jag ska hänga med familjen till mormor. Hinner jag duscha? Hm.


Min och Hannas mat i stan, det blev thai/kina-buffé på 'Basilika' (tror jag).


Igår när jag var hemma och dumpade all handel.


Bl a min julbalsklänning.


Resultat!


äntligen fredag

god eftermiddag/kväll!
sitter i åker hos gustav, vi lyssnar på julmusik och utanför fönstret är det kolsvart. jag ska ev sova hos honom inatt, imorgon ska jag och hanna till staden och shoppa loss lite ;) hihi.


fel

frågade lena idag innan luciaövningen om varför dom inte hade sagt något till mig (inlägget under) om luciakandidaterna. men tydligen så va det bara såklart pelle falukåv som hade varit ute och cyklat. det hade bara varit musikskolans elever som hade sjungit + 2 kandidater.. åå..  skolan idag var ok, pallade inte riktigt med e-valet. dålig stil utav totte som bara tog ut vissa elever till en liten teater när vi var på prao, så vi bara ska få sitta och sy. kasst !
imorgon är det luciauppvisning, först 2 st på skolan, direkt på morgonen, sen kl 14 på malmis, träffa mormor blir det nog!:)    för övrigt sitter jag och skriver på en förbannad historiauppsats typ.. dööö på det! men.. SNART ÄR DET LOV!

skolan

sitter i skolan brevid hanna med några skrikande 8or ^ HEHE

förbannad

förbannad som fan..
så jävla dålig stil det här!
om ingen vet så va jag luciakandidat(ångrar). igår va jag hemma och tog det lugnt medans de andra kandidaterna va i typ torup med lions eller nåt skit, men ingen har nämnt ett jävla skit till mig?! så jävla dålig stil! fyfan

real love;)

detta kanske låter konstigt, eller.. jag vet inte vad ni tycker.
men; jag älskar fan min mina små katter till 1000%. om man vill ha någon som lyssnar så finns dom, säger inte emot. om man har typ slängt ner dom på golvet så kan de komma upp och lägga sig i knät efter bara några sekunder. de bryr sig inte alls om hur man ser ut och de märker liksom om man är ledsen. tycker jag. mina katter i alla fall. aa, det är bara så.. jag älskar fan dom;)  uffe mimmi eddie börje teodor banan gunnar <3


jaaaa

.. jag ska byta header! behövde en ny bara, för tillfället.


ändring?

har varit i skolan idag.. det är hemskt va trött man kan vara på morgornarna, försover sig 15 min, orkar inte fixa hår eller smink, somnar i bussen, gäspar hela dan, somnar i bussen hem, sover. ja herregud säger jag bara. skolan var väl ganska seg, men, det är endast ca 1,5 vecka kvar, kalasgöttt!
funderar på en ändring.. ny header. vad tror ni?


när kommer den?

mamma har köpt en sprillans ny bil.. beställde den förra veckan typ, och den har fortfarande inte kommit..? hm. vill ju provåkaaaa :)


dacia sandero.

källa; google.se

Intevju m. Klara

Först ut i kategorin Intevju är Klara.


Klara är 15 år och bor några kilometer utanför Hylte, på fritiden rider hon, är med kompisar. Hon tycker även om musik och går på dans.

Ämnet är Skönhet


Vad tänker du på när du hör ordet
skönhet?
- På mig själv.. Haha, nej jag bara skojar. Hm, fina kläder, fint hår. Inre skönhet

Vad är skönhet för dig?
Det är när någon kan vara och är naturligt vacker.

Ge ett exempel på en skönhet enligt dig.
- Hm.. Beyoncé! Hon är naturligt vacker.

måndagar sucks

hej!  idag är det måndag, igen. veckan började inte så jättebra, försov mig i typ 15 minuter, så det blev en snabbdusch! usch och fy, jag hatar att stressa. skolan gick bra, kändes som om alla var ganska trötta idag, förutom filip då! haha ..  nu i kväll tänkte jag plugga lite till + kolla på titanic.. senare kommer ni även få läsa mina fantastiska intevljuver med mina fantastiska vänner haha ;)

funderar på..

.. att skapa en ny blogg, att ha ett annat namn, länk. så att det är lättare att komma ihåg! för det går inte att byta här, och ha kvar det gamla? vad tycker ni?


dagens roliga


helgen

tjenatjena..
helgen har varit bra, bra, bra! i fredags var det halv åtta hos mig, avokadosoppa till förrätt, falsk fläskfilé m klyftpot till varmrätt och en chokladmousse till dessert. allt gick väl bra, haha soppan va inte så god. men allt va så kul haha, framåt kvällen sjöng vi singstar och lekte kurragömma haha, svinkul. alla åkte hem halv 1 utan gustav. på lördagmorgonen skulle båda upp, gustav skulle jobba och jag skulle till bygdegården på basaren med anna för att sälja våra smycken. det gick bra, sålde för ca 850kr, helt ok. på kvällen kom gustav hit igen, kollade på film och tog det bara lugnt. idag har släkten varit på 1+7årskalas hos aron och arvid, trevlans!

RSS 2.0