näst sista 'halv åtta'

tjenaaa!

kom nyss hem från joanna, har haft ''halv åtta hos mig'' ikväll.. va trevligt och kul som vanligt med tjejerna!:) bilder kommer nog imorgon.. nu ska jag göra kudden sällskap. vi hörs imon! tack för en rolig kväll giiirls :)


saknar gustav


gött

äntligen helg.
'halv åtta' hos joanna ikvälll..
saknar gustav..
måste plocka i ordning här lite..
puss

snaaart

snart snart snart är det helg! så underbart!

varit @ gustav ikväll, alltid lika mysigt och kuuul och träffa dig :) skolan var inte sådär jätterolig. va inte där så mycket, jag och hanna skulle på andra saker.

fredag imooooooon, gillar't!

kärlek är underbart

himlen är vit

Hej!

Onsdag idag och det är ett riktigt snöoväder, det är Klass 1-2 varningar ute över hela landet idag. Det tog en hel timme för att åka hem med bussen idag (det brukar ta ca 30 min). Skolan var okej idag.

Har precis bakat kladdkaka. Ska äta den efter maten tänkte jag :) 

 


program?

vad tycker ni? låter detta bra? ( till gymn )

1val: Livsmedelsprogrammet, Falkenbergs gymnasieskola
2val: Florist, Munkagårdsgymnasiet
3val: Skydd och säkerhet, Drottning Blanka Halmstad
4val: Frisör (?)


DISS - favvoplagg

idag tänkte jag dissa ett av mina absoluta favorit-plagg. det är alltid så skönt att gå i, är snyggt och det är förbannat bra! använder de nästan varje dag, och jag tror att jag har hål i varje par. visst, jag kanske inte är jätterädd om dom, men inte så jättevild. jag vill dissa kvalitén på leggingsen!


förkyld + pms-humör = jag går snart och lägger mig

Hej bloggen!

Tisdag idag, förkyld och sur är man. Blää! Har varit i skolan idag, det gick - som vanligt. Nationella proven närmar sig och jag vill bara åka till Afrika eller nåt. Jag vill ha sommar nuuu!


4/5 ;)

haft en helt okej helg. varit med gustav tills idag förmiddag, sen har jag varit duktig som varit ute och gått cirkus 2,5 timmar idag. gött! minus: inte pluggat så mycket som jag tänkt. endast hemk är gjord. men vad skulle ska jag plugga på? ne just det cilla.




vill haaaaa

synd att pengar inte växer på träd - för då hade jag varit ute hela tiden


promenix strax!

tjabba tjena hallå :)

idag är det söndag - igen! söndagar är så sega. gustav sov här inatt, vi skjutsade honom till nicke i morse, lycka till på matchen idag hjärtat!  nu har familjen johansson käkat och ska snart ut för att ta en långpromenix, ska bli skönt.  har haft en bra helg.

idag fyller hanna 16 år! stort grattis världens bästaa :)




nyårslöften

hej :)


har precis målat naglarna lite granna - för att låta dom vara. de ser förjävliga ut. det här var ett av mina nyårlöften - jag ska banne mig hålla det!  har ni några nyårslöften? vilka?


en bra torsdag!
skolan idag var väl.. bra.  tråkiga lektioner, men jag kämpar på! det blir mycket roligare om man försöker. teatern - sög!  det bästa var självklart efter skolan, då kom gustav och hängde med mig hem. han åkte för ca 1 hour ago. jag ska snart sova. imon är det fredagsmys!!



vi är söta - men har dålig balans


pippi har klippt till mig(?!)

tjena, tjena!

idag är det onsdag, jag undrar vart tis-månd har tagit vägen? det har gått foooooort!

skolan har varit helt fruktansvärt okej today, det negativa va att vi åkte skridskor på första lektionen idag - idrotten. självklart hade jag inte bra utrustning, ne.. inga vantar, mössa, skridskor. lånade ett par fruktansvärt obekväma skridskor av skolan. kunde dom inte köpt in några med liiite bättre kvalité?! skosnöret gick sönder hela tiden.  i alla fall, jag och klara åkte tillsammans, så kom fille och åkte in i klara - klara ramlade - tog tag i mig - jag ramlade över klara - aj. fick klaras ena skridsko på låret så nu har jag ett sår där hahah. som det kan gåå! 

 
efter skolan skulle jag klippa mig, fick ett presentkort i julklapp. jag och hanna var på Salong Duo och beställde tid häromdan, så jag gick dit idag.. Pippi klippte (helt nöjd med resultatet!), när jag skulle betala så tog jag fram presentkortet, men det var vara det att det va på Salong Din Frisör.. Aj aj vilken tabbe, som tur va hade jag pengar med mig;)

Jag ska alldeles strax sova, igen. Känns som om jag nyss gick upp?

Snart är det helg, det gillar jag!

8 månader

idag har jag och gustav 8 månadeeeer :) love u!


fotölj - snygg?


vill ha!

ansiktsmask - bra/dåligt?

tjena!

har haft en ok dag, det har snöat nästan hela dagen.. tycker inte om det!

sitter just nu med jordgubbs-ansiktsmask, sköönt.. första gången faktiskt.  ni som har provat, tycker ni att det är bra? att man får bättre hud och så? kommentera gärna :)


mindre fint!


saturday

gott.. lördag idag! riktigt skönt att sova ut. planerna idag är att städa, skridskoåkning och filmkväl tonight.

igår var det skola och sedan 'halv åtta hos emma' på kvällen, trevligt!

nu ska jag ev plugga lite på svenskan.

vi hööööörs

Snart läggdax :)

Lånar min kära cecilias lilla blogg.. Hon tyckte att jag skulle skriva något roligt... för hon kommer inte på något att skriva om, men det gör jag faktiskt inte heller..! Mer än att vi har 8 månader på måndag :) Så säg grattis till oss :) Lägger även upp  en bild från pimpelfisket för några helger sedan. // Gustav konstären är Gustav

''outlift'' till tomorrow?

duger detta tills imon?kommentera!


(Y)

haft en hyffsat bra dag i skolan.
fika på lunchrasten.


gert fylking

Tycker det är lite sjukt att Gert Fylking 62år, är tillsammans med en som är 27 år yngre, alltså 35 år om jag inte har helt fel. Hans fru Tanja är yngre än hans egna son och dom har för två år sedan fått en son, Figaro. Trodde inte han va sån ;) hahah..


nervöst?!

torsdag ska jag och Natalie till Falkenbergs Gymnasieskola på prova på-dag. Spännande och kanske liite nervöst..


telefon

sitter & snackar med gustav just nu.

haft en bra dag i skolan, mina vänner är bäst!

<3

gustav är bäst! lovelovelove <3


har haft en lugn och skön söndag med min älskling. ikväll har jag kollat på skräckfilm 'scream', ångrar det nästan. nu blir det som alltid efter skräckfilms-kollande : kolla-alltid-bakom-dörren-innan-jag-går-in.  alltid, alltid, alltid blir det så! klarar verkligen inte av det.

men iallafall..
nu tänkte jag sova, med den nya supermysiga kudden som jag fick av gustav idag! fick ett påslakan och en tunika också(som tyvärr inte passade), tack så supermycket hjärtat!

godnatt!


hoppas den inte kommer hit?!


hoppas verkligen inte att den kommer hit!

16

16

äntligen helg

Äntligen helg! Två skoldagar är jobbigt må jag säg. Skönt med att bara börja med 2 dagar! Har haft en rolig dag :)  Ikväll ska jag och Gustav typ till Klara, blir säkerligen supernajs! 
Det va allt ;) Vi hörs!


16 imon.

nytt i garderoben

köpt på gina igår:


fanns inte de jag köpte, men de ser ungefär ut så^^

haha

var med mamma på jobbet igår, va på hembesök hos en tant som hade den här på väggen:


neeeej!

imorgon börjar skolan igen och jag kan inte säga något mer än ''neeej!'', känns så jäkla jobbigt. att jag ska behöva ta mig upp vid kl 6 imorgon känns inte så jättekul.

har varit på 50års fest idag. aa, vad ska jag säga, det var väl ok. känner mig som en himla dålig flickvän att bara skicka hem gustav sådär bara, förlåt!



bilder från 2009


byafesten    / halmstad

begravningar, morfar, farmor, farfar <3

skolan - jag och klara, jag och viktor

den 18 maj blev det vi - jag och gustav <3 , måste båtutflykter med klara och jens på färjen, underbart!

lördagsrapport

lugn lördagskväll med familjen framför tvn. har åkt skridskor i remma med anna m familj idag, myspys!

helg

tjohej!

nu är det helg igen. om mindre än en vecka börjar skolan igen, tråkigt men kul att träffa alla fisar igen.. jag och gutsav åkte hem till honom idag vid 2-3 idag ungefär. så åkte vi ner till färjen för att åka skridskor, men det gjorde så jävla ont i fötterna så vi pimplade lite och gick till hans farmor och farfar och fikade haha. när vi kom hem till honom käkade vi lite, kollade på tv och sen åkte jag hem för att gustav ska jobba imon. så nu sitter jag och kollar på tv. ska snart gå och sova eftersom att vi tydligen ska till ge-kås imorgon. 
ha det bra! bye.

btw..
nyårsafton var bra!

RSS 2.0