tack

Tack till Helené!
Har varit i skolan idag och det va så himla segt! Somnade i bussen nästan. Ikväll har jag varit hos Gustav, mys som vanligt. När jag skulle svänga av från den stora vägen med mina lilla orangea moppe så stängdes allt lyse av och plötsligt dog moppen och gick inte igång. Då är det tur att man har en så pass stor släkt som bor lite hit och dit! Så in till kusinerna och morbror och Helené och knacka på och ringa hem efter mamma. Tacktacktack!

lucia..?

hej!
sitter hemma och kollar på that 70' show. en mycket bra serie som jag kollat på i ett antal år nu.
skolan va okej idag, lite seg bara. blev även kandidat till ''årets lucia'', eller heter det kandidat? aja, det blev så iallafall. snart ska vi äta pizza när mamma å david kommer hem, sen ev ut och springa lite ! xoxo

3/4

ikväll är det igen! kl 21:15 på svt1. kolla! mannen under trappan.

fega jävla kräk

va på fest igår, inte så speciellt kul.. mest fjortisfylla.
är bara så jävla förbannad, körde moppe dit, så kommer man å ska åka hem och så ser det ut såhär:

hur jävla moget är det att fimpa på en moppe egentligen? dra åt helvete säger jag bara


NU FÅR DET VARA STOOP!

Nu är jag så jävla förbannad. Så irriterad. Nästan varje dag får man höra något sånt här, som man bara blir så irriterad på. Jag kan inte säga att jag själv aldrig gör såhär, för det gör jag, men försöker att låta bli. Men hallå, det är såna som gör så här varje dag. Och det jag menar är att folk idiotförklarar dom som aldrig ens har försökt att snacka med personen de snackar skit om, att inte ens veta vad som snackar om egentligen, att de berättar genom ryken och gör allting bara ännu värre för personen. Kan aldrig folk lära sig? Man säger att man inte ska tro på rykten, men varför gör man det hela tiden ändå? Förstår ni inte att man gör det bara värre och värre för personen? Detta är sjukt. Ska detta fortsätta hela denna personens liv som det snackas om jämt? En sak är om man har pratat med personen och försökt att lära känna henne/honom, men inte att berätta för alla man känner.. Det förvärras ju hela tiden! Trött på detta..

femöverhalvtolv..

.. är klockan och jag ska alldeles strax sova! det har varit en trevlig kväll, wii-spelande, mat och film. men nu har dom åkt. är inte alls trött, hade nästan kunnat göra vad som helst.. för jag är taggad! ska försöka att sova lite sen, blir någon slags av fest imorgon iallafall! Ikväll har det varit fredagsmys! PUSSPUSS

bra låt

föresten.. en ny bra låt!
ni som har kollat på tv på senaste har säkert redan hört lite av den.
den är nämnligen med 'saab'-reklamen tror jag. såklart är det p!nk!
den heter 'bad influence' och är kanonbra. härlig låt. lyssna gärna!
detta får bli det sista inlägget för idag, känner att jag redan har
varit ganska aktiv här på bloggen idag. godnatt och sov gott!
nu ska jag kolla på 'kändisdjunglen', tycker bara att det är så
himla fake! ''vi är mitt inne i djunglen'', jaha? tjena?! hur ofta drar man
in en stor lyftkran mitt in i djunglen? suck på tv4! det blir dagens diss.
 gymnasiemässa i halmstad också, ska bli skönt att slippa skolan! på
kvällen kommer några hit, mat och sånt. hoppas verkligen att gustav kommer
också! lördag - 40års fest eller fest hos jen. puss, puss.


p!nk. en av mina favoritartister!

min nya header

Så, nu vill jag höra ärligt.. Vad ni tycker. Som ni har märkt så har jag en ny header. Vad tycker ni om den? Svara ärligt. Tips och ideér? Hur skulle jag kunna göra den? Någon som vill fixa en, om du har tid över? Skulle va kul med ett svar!


bilder - hanna & malin

bilder från idag.

malin & hanna - käkade upp 2 paket ballerina på ca 15 min. gottgott?!

tack för en toppendag, girl! tycker om er!


fika med hanna och malin

Hej allihopa!
Just nu sitter jag hemma vid köksbordet med Malin och Hanna och mumsar i oss massa 'Ballerina'-kex, vi håller även på att baka kladdkaka, den är klar om ca 30 minuter. Sen blir det fikafikafika! Tänkte även kolla på 'Män som hatar kvinnor'.
  Skolan var bra idag, lite seg faktiskt ändå. Teater sista lektionen, jag fick 2 repliker, jippie! Något att skryta om? Tja kanske inte. Glömde att skriva om igår på SO:n, Ismael stod och berättade massa saker om Första världskriget, och plötligt ser jag, så jag viskar till Hanna: ''Han ser ut som en papegoja''.

män som hatar kvinnor 1

Har precis kollat på den filmen med mamma och ätit falsk fläskfilé (något av det bästa som finns), med Eddie också. Pappa, David, Alfred, B-G, kusin Elias och morbror Lennart och kollar på speedway just nu i Gislaved. Gissar på att det är ganska mycket folk. Dom hade VIP-biljetter, så dom skulle äta och så i ett eget hus tror jag att det va. Dom kommer väl hem snart, tror jag. I morgon är det skola och ev så kommer Malin, Rebecca och Hanna med mig hem, försökte nå Hanna nu, men den busen svarar ju aldrig! Ring mig om du ser detta ikväll. Jag ska borsta tänderna nu och sen tänkte jag kryma ner under täcket. Puss och godnatt! Sov gott allihopa.


TACK GUD!

TACK GODE GUD! TACK TACK TACK!
  kom hem från skolan idag då ( rätt seg dag ), skulle träna squash kl 17, men så ringde mamma.
- Hej, kan du ringa till Pelle för att säga att vi inte kan komma för pappa har krockat?
- VA?!  Ungefär så. Herregud, hjärtat stannade ju typ. Men det va ingenting, han hade inte skadat sig alltså.
Det va 3 stycken killar (18 år) och plymoutare eller hur det stavas, som hade krockat med honom i en kurva,
kanske 1000 meter härifrån. Dom låg på andra sidan vägen och hade en någorlunda ful bil nu, dom hade kört in i förarsidan på pappas bil, idioterna. Haha. Men men, alla kom undan skador och allting. Men det lite roliga va (''roligt'' för dom) att han som körde hade precis fyllt 18 och hade haft bilen i 8 dagar bara, lyckat.. Haha
  Nu ska jag och mamma mysa framför tvn till ''män som hatar kvinnor'' och äta lite gott, vi är ju hemma själva, mysmys!

bibliotekssnickers

sitter i biblioteket just nu med hanna och ska snart skriva våran redovisning till samhället. men min bok är 'typ' hemma, den är inte här iallafall.. haha! våran bibliotikare är kanon, hon är rååålig :) hihi. 
jag och hanna ska försöka att skriva på den dära saken nu, jobbigt.. skolan är jobbig. men kan även va lite rolig ibland också. vi har precis haft idrott, vi orienterade, gick själv, hittade 4/6, hann inte mer sen liksom.. bytte om och så i hallen, moppe är kanon! och så har vi som sagt samhälle nu och ska försöka skriva lite.
ikväll ska jag träna squash, första gången i år. ska bli skönt att komma igång med någonting igen.. jag saknar fotbollen. herregud.. vi hade så himla kul! funderar på att börja efter vinter igen, det ska bli damlag och så får jag förhoppningsvis spela lite mer, på matcher menar jag.

ge-kåschoklad

...-sitter jag precis och smaskar på. med daim. mmm marabou. som sagt har  vi varit i ge-kås idag, utanför så köpte jag och anna pärlor som vi ska göra smycken av sen. sen kikade vi in hos kusin caroline i 'glasögonfabriken' och sa hej :) efter det blev det lite käk, köttbullar, muums!
  väl inne i ullared va det inte alls mycket folk framåt kl 19, vilket va mycket bra. skulle inte ha fatt i något speciellt, men det blev lite smått och gott. en stickad tunika, en jacka och lite annat. det va ju inte så länge sen jag va inte i stan precis, haha. men nu är jag hemma och vi har precis ätit lite igen, pappa hade lagat mat, som alltid: falukorv. som alltid: potatismos. haha.
  jag ska snart sova i mitt nyinhandlade nattlinne också, är lagom trött efter en ganska tråkig dag egentligen om man kollar på vädret. regn blandat med molnigt och mycket blåst. inte mitt favoväder precis. men men.
  godnatt alla!


i skolan

sitter i skolan just nu o har slöjd.
efter detta blir det ge-kås med mamma, david, anna, andreas o ylva! hörs ikv.


jag är såld!!

SÅLD SÅLD SÅLD till denna serien. avgudar. är som klistrad framför tvn
när denna serien visas. så himla bra! nästa avsnitt visas den 27:e kl 21:15.

mannen under trappan



Fredrik har ett vackert hus, en underbar fru och två fina barn. Men vad pågår i det fina huset? Vad är det som händer med Fredrik? Och varför börjar hans familj vända sig emot honom? Mannen under trappan bygger på Marie Hermanssons roman med samma namn. Det är en suggestiv och spännande berättelse i fyra delar som utspelar sig i gränslandet mellan verklighet och mardröm. Huvudrollen spelas av Jonas Karlsson och för regi svarar Daniel Lind Lagerlöf.

Allt har gått Fredrik väl i händerna. Han har en framstående tjänstemannaposition inom kommunen. Han är till sin häpnad gift med Paula som han beundrar gränslöst - hon är en framgångsrik konstnär. De har två fina barn och nu har de flyttat in i ett hus som överträffar alla deras drömmar. Ett rymligt och nyrenoverat gammalt hus med glasveranda och utsikt över åkrar och skog. De är en ovanligt lyckad familj.

Men när Fredrik en sömnlös natt kommer ner i hallen står någon där. En vuxen man, hårig, mörk och smutsig. Han säger sig heta Kwådd och bo i utrymmet under trappan som går upp till övervåningen. Fredrik försöker bli av med mannen under trappan, men gång på gång framhärdar han: jag bor här.

Vad är det som pågår i det stilfullt inredda huset? Vad är det som händer med Fredrik? Och varför börjar hans familj vända sig emot honom?

Mannen under trappan är en suggestiv och spännande berättelse som utspelar sig i gränslandet mellan verklighet och mardröm.


gårdagens shopping

här kommer lite av vad det blev inhandlat igår:

cardigan : gina tricot 149.-

leggings : hm 99.- (bild från bikbok, men likadana)

jeansleggings : bikbok 149.- (kassörskan slog in 99.- ist för 149.- , såklart sa jag inget!)

+ det andra jag nämnde igår. fint ? jag är nöjd!


sunny day

skolen skiner och det är varmt för en gångs skull.
kom precis hem, har klippt gräset i viken vid farfars sommarstuga.
gustav sov här inatt, sov till 11 ungefär, najs.
  igår va jag o hanna i stan, hstd då alltså.  det blev först lite morgonlatte på
espresso house, sen shoppades det för fulla muggar. det blev strumpbyxor, leggings med
dragkedja, jeansleggings, tunika, pennskrin och ett lipsyl. mycket bra, mycket bra.
 vid kl 3 tog vi bussen hem efter ca 1,5 timmar ( vi kollade fel busstabell först, haha),
åkte hem och tog det lungt. kommr ev. bilder.

teater..?

skola idag, trött som fanken och lite otrevlig..(?) haha. sista lektionen hade vi elevens val för första gången, fick teater, tjaaa, vad ska jag säga.. teater är nog inte min grej riktigt. inte med denna gruppen (?) kanske ska byta? när jag knäckte mig så va det ingen annan som tyckte ingen annan det. pinsamt? ja! jobbigt? JA! 
  körde moppe idag också, frös ju nästan ihjäl, herregud. minusgrader ute imorse? det va det nog. endast 11 grader ute när jag kom hem, för kallt! här eldas det hemma och elementen är taggade. precis lagat mat för övrigt, det blev hamburgare och pommes, onyttigt till tusen.
   jag vill träna. jag vill ha träningsverk. jag vill må bra. nu nu nu.

snart jul, haha

varför har tomten en så stor pung?

  - han kommer bara en gång om året

hahaha

nyckelpigespar'gris'

är ett låånng ord. men det blev att pallra sig upp på vinden för att hämta den. ska nämnligen spara pengar nu. till vad? ingen aning.
  har varit i älskade skolan idag, verkligen älskad. mina vänner iallafall. big love. det fick gå, gick ganska långsamt, men det får ju gå. eller hur.
  gustav är här nu, han ska sova här inatt, tycker jag om. ska ställa alarmet tills i morgon på 6:45, blir moppe.. har även varit ute och sprungit och gått lite ikväll, skönt faktiskt. men gustav är ju bara för lat. haha. han cyklade jämta istället, haha.
  nu ska vi sova! go'natt

hösthösthöst!

JAG ÄLSKAR HÖSTEN! Alla underbart sköna, mjuka och tjocka kläder,
orangegula löv som faller, den friska luften. ÅÅH!
 
Har varit hos mormor och morfar idag med den mesta delen av släkten,
dom skulle snacka lite om framtiden typ, och vi kollade på tv.
Jag ska snart laga lite mat tänkte jag, prova på något nytt. Men det
blir något i form med ugnstekt falukorv tänkte jag, med curry. Får se..
Låter det ok? Hm.

uppdatering-kräftskiva

nu är vi hemma. nu är vi trötta. nu är vi mätta.
har varit en ok kväll, massa god mat med några
visor mellan snappsarna och annat. ska alldeles strax
dra mig till min underbart sköna säng och få lite sömn,
ska bli skönt. här kommer lite bilder ifrån kvällen.
godnatt!


slappdag

lördag idag, klockan ringde 7:45 eftersom att gustav skulle jobba.
fixade lite frulle och så till honom, sen åkte han.. 'suck'
gick och la mig och sov till halv 11, skönt. har bara kollat på
tv och så, ikväll blir det kanske kräftskiva. får se.
alexandra, per och lena va här innan också, trevlans.
det blev lite fika och sådära.
uppdaterar ev. mer senare
puss

fredag eftermiddag

äntligen så är det fredag och klockan är några minuter i 4.
slutade kl 1 (som va kanon) och åkte hem till gustav, där blev det
pannkakor och bacon. sen så blev det som det blev..
åkte hem och är någorlunda trött så ska försöka vila lite nu, får se
vad som händer ikväll. vad ska ni göra i helgen?
puss

IT'S A BEAUTIFUL DAY!

VILKET HÄRLIGT VÄDER! älskar det!
solsken hela dan, underbart! bara lite dimmigt på morgonen, men what ever (?!).
känns som om det är fredag idag, anledning - ingen aning.
slutade vid kl 2 i skolan och åkte hem med min lilla pärla.
vilken himla bra uppfinning moppen är! vad skulle jag göra utan den?
kom hem och gjorde lite varma mackor med stekt ägg till mig och lillebrorsan,
efter det vidare till gustav och hämta honom, vidare till viken för att klippa klart gräset,
så kom lille ola också haha, men det gick bra. sen åkte vi hem till gustav igen och
fixade lite käk, stuvade makaroner och köttbullar blev det allt. gottgottgott!
hade även svenskaprov idag *suck*, hoppas att det gick hyffsat iallafall.
  imorgon är det fredag och jag slutar klockan 1! skönt eller vadå? ska nog bara ta det
lugnt, kanske gå ut och gå (?) hoppas på lika fint väder imorgon med!
  Nu ska jag läsa lite och efter det blir det nana. PUSS!

skola

hej alla!
måndag idag och segare än någonsin att gå upp. gick ner och kollade schemat och beslutade att jag skulle ta moppen idag istället. vad gör man inte för ca 45 minuters sömn?!
  sen bar det iväg till skolan, lite halvtaskigt väder, men inte jättedåligt heller, inte. skolan va okej, mina flicks gör dagen! ni är underbara.
  ikväll har jag sovit lite för jag va ändå så himla trött, kollat på tv lite och fiskat en stund, som vanligt. men det blev ingen fisk. det är mest det lugna, tysta, fågelkvittrande naturen som drar med mig ut. så skönt att få frisk luft! 
  har pratat lite med gustav nyss, han är hos anton och ska sova där, så det blev ingen träff med honom idag. tråkigt. ska borsta tänderna och läsa lite nu innan jag ska sova tänkte jag. har lånat en bok från biblioteket idag, ''rör vid mig'' heter den och verkar faktiskt ganska bra. har svårt att fastna för böcker, blir så himla trött och uttråkad ofta, men hoppas på att denna är bra!
 


fiskar

sitter hos gustav nu, han hämtade mig från kräftskivan igår,sen har jag sovit här inatt :)
vaknadee vid 8-tiden, gick upp vid halv 11 ungefäör, käkade frulle och sen drog vi med oss fiskespöna till färgensjön, fick 2 fiskarrrrrr, ^^ nu ska vi hem till mig, sen fiska ännu mer :D eller nåt =)
PUSSS

snart helg

tjuhu alla :)
varit i skolan idag, det gick som alla andra dagar: bra. HAHA. aa.
körde dit själv idag, när jag skulle hem regnade det. jättemycket.
fick byta alla kläder när jag kom hem, dyngsur blev jag.. aaaattans.
var hemma först idag för en skull också, sen kom david och vi gick ut i regnet
och plockade lite kantareller. blev inte alls mycket för det är ju nån tönt
som har varit och tagit alla redan, moget. jättemoget. verkligen!
efter letandet, drog vi ner till ån och metade och kastade lite,
fick 3 små fiskar som släpptes i i dammen.
ja, jag tror att ån här nere (ca 200m härifrån) är den bästa
och lugnaste platsen som finns, den är perfekt om man bara vill
vara för sig själv, tänka och bara komma bort lite från allt.
precis ätit med, köttbullar och potatis. gott? -jaaa!

liten uppdatering

en liten uppdatering.
skolan rullar på, hösten börjar komma, det börjar bli kallt.
tänk att redan ca 3 veckor har gått av skolan, herregud?! tiden går snabbt.
det rullar på, livet rullar på.
hade prov i historia idag, skrev 3 a4-sidor. fick tillsist skrivkramp, haha.
jag och hanna pallrade även iväg oss till pizzerian, godare än äcklig fiskgryta.
har även beställt halebop abonnemang, men det ser ut som att det har blivit något
fel (?), fick ett brev på posten att dom tackade för att jag hade valt halebop kontantkort och
att jag hade registrerat mig, men hallå, jag skulle ju ha abonnemang? Aja.. Det
löser sig väl.
Nu ska jag sova och plugga lite snabbt.
Puss


RSS 2.0