nedräkning

HEJ!

Nu är det nedräkning, sen en vecka sen. Det började med månader, dagar och nu är det bara timmar kvar tills vi tar vår nya bil till Malmö. (Ja, vi hämtade hem vår nya fina bil idag!!). Snart är vi i Egypten. Härligt!

Hoppas att ni får det bra här hemma i Sverige folk!

bilen:

s n a r t !

om typ.. 30 timmar ska jag upp.. ta ut väskorna i bilen.. säga hej då till ekhult och mina älskade kissar.. och se fram emot en hel vecka i egypten! gott eller vad?!


ny bil - igen

jaha.. fick höra igår att vi tydligen köpt ny bil - igen!!

först dacian och nu nya mazda 6! ville ha en röd -.-

religion

gustav åkte för en stund sen.. trisst. kommer inte ses på typ 1,5 vecka nu :(

sitter och skriver min religionsuppsats om hinduismen, den ska lämnas in på fredag, och då är jag inte hemma, och vill inte göra den precis när vi kommer hem. så vad har jag för val? segt..
när jag är klar med uppsatsen ska jag börja packa lite. resefeber snart ? LIKE IT


äntligen nya skor!

Köpte dessa igår! Kommer absolut att användas i Egypten!


love you


10 månader

är hos min, min underbara pojkvän. han är cool. vi har 10 månader idag. tack och lov att han står ut med mig;)  han är bäst, min min älskling!

doggen

japp, absolut - det är sant. vi ska skaffa hund!

den här lilla filuren ska flytta till oss efter egypten. fast, hon har redan hälsat på några gånger. sjukt söt, eller vad tycker ni?!  lilla bea.


lugn, våren är påväg!


stress

det är stressigt i mitt liv nu, eller. inte jättemycket, denna veckan. förra veckan va jävligt hektisk, det är därför jag inte hinner uppdatera så mkt. hade nationella i engelska igår - läs o - hör förståelse, gick väl okej!
måste tbx till 'halv åtta nu' !
PUSS

skor


fina!

i skååålan

hej!:)

sitter just nu i skolan jämta emma och lisa, dom har precis gått igenom min dator ;) mkt trevligt!
slutar halv 4 idag, segt. sen måste jag skriva klart min uppsats. dålig planering cilla!
snart har vi tyska, sen redovisning på fysiken och till sist elevens val. ser inte fram emot detta.. hoppas att jag överlever;)

puss

musik musik musik!

HEJ!

Har inte hunnit/orkat blogga på ett tag, har ganska mycket att göra i skolan och så..  Har en redovisning och inlämning till fysiken imorgon, känns gött eftersom att jag har gjort klart allting och skrev klart själva uppsatsen för typ en vecka sen. gott som fän. 
  idag är det 13 dagar tills vi åker till egypten, det är oxå gött som fan. ser verkligen fram emot lite semester nu, det behövs verkligen!
  gustav har varit på mönstring - det gick tydligen bra, kul för honom!:) hoppas på att sverige inte vill ha krig bara!
  tänkte ladda ner lite låtar nu som jag kan ha i lurarna när jag ska va duktig och drar ut och springer. isen och snön är ju nästan borta nu från vägarna, gott som fan! gillar't.  har ni några bra låtar? ge gärna förslag! tycker att det är många bra från melodifestivalen i år :)
  men nu ska jag kolla på 'halv åtta hos mig', tjingeling!


söndag

söndag..

har varit och tränat idag i två timmar, mina ben är som tunga stenar, som träd i en storm - när jag går! det känns skönt, ändå.

var på kalas igår, släkten firade elias som fyllde 12. det bjöds på tacos och kladkaka till dessert! gott.

ska snart äta, ha det gott!

onsdag

precis badat, väl behövt efter en jobbig dag.. dagens plus var att solen var framme hela dagen! dagens dåliga var att jag är sjukt trött. nu ska jag sova!

godnatt sverigeeee!

20 dagar kvar.. Egypten, Egypten, Egypten!

Ballerina Kladdkaka

Mmmm.. Dagens hiss:

Ballerina Kladdkaka!


Sjukt god!


RSS 2.0