en liten update

Shasha bloggen!

Nejnej, jag bara skojar.

HEJ PÅ ER KÄRA LÄSARE! Haft en bra dag? - Jag har!

Började halv 10 med matte som var urtråkigt, efter det var det engelskaprov. BLÄ! Sen i slutet av lilla skoldagen var vi lite i bageriet och kollade butiken. Just det,  vi hade klassmöte också! I LIKE MY CLASS!  Efter skolan blev det en snabb liten tur på lilla staden, sen cyklade jag och Ronja hem till Lovisa och Josefin och jag klippte Lovisas lugg: från lång snelugg till lagom kort rak lugg! Oj oj, jag är duktig. Nästan skicklig.

Jag är i lägenheten nu. Ska snart kolla på Halv åtta hos mig, sen kanske städa och packa lite, kanske en promenad med Ronja. Vi får se. 

Vi ses och hörs! TAKE CARE.

Just nu

Kantarellsmörgås!


kallt att cykla!

god morgon!

just nu är klockan ungefär halv 8 och jag ska snart hoppa ut i det kalla vädret och cykla till skolan. det är så himla kallt ute! igår köpte jag mössa + brosch och vantar, tvunget!  nu måste jag dra iväg. ha en bra dag! :)

måndaaaag.. är det idag.

hej läsare :)

ca 45 minuter till är det måndag. det har varit en bra dag, rätt slapp och sådär. efter skolan cyklade jag till ''donken'', satt där en stund, gjorde vår idrottsuppvärmning och så. efter det skulle vi överraska josse och lovisa, så vi cyklade dit och skrämde de lite haha! efter det cyklade vi och handlade och sedan hem till mig. tiden går snabbt när man har roligt! nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax sova, jobbig dag imorgon.  ni får ha det bra, allihopa! puss & kram!


Bussen

Hej underbara!

Just nu sitter jag på bussen, riktning mot Halmstad. Efter att jag kommit till Halmstad ska jag vidare till Hylte för att ta ut mitt legg och körkort. Sen ska jag hem, till skogen! Såååå skööönt..  
   Somnade vid 3, halv 4 någongång inatt, så det blir nog lite sömn när jag kommer hem, om jag och min älskling inte hittar på något! Saknar honom.

XOXO
cecilia


Lovisa som sitter jämte mig + min feta, tunga väska



KÄRLEK

Kärlek till min underbara klass! Så jäkla underbara. Tack för ikväll! Nu ska jag susa, idag ska jag hem! YES!!


Klassfest

KLASSFEST IKVÄLL! Outfiten är inhandlad, tjejerna kommer hit innan. Det blir kanoners kanon.


lindex, 299:-

plus ett halsband, ett pack armband och 2 par örhängen!:)

TJA

TJENA!

Sitter i min lägenhet, ensam.

Igår var vi i Ullared(igen) eftersom att vi slutade 10:30, rätt skönt. Idag har vi bakat nästan hela dagen, vi gjorde wienerbröd och wienerlängder. Fick med mig 11 bröd och 2 längder hem, var tvungen att ringa till pappa att han skulle komma och hämta några. Jag fick träffa min skruttis med!

I morgon har vi 2 lektioner, börjar 10:30 och slutar kl 12. På kvällen blir det klassfest! NAJS. På fredag är vi lediga. Då ska jag hem. Skönt..

lördagsmys




sjuk

Jahopp..

Då har man åkt på förkylning igen. Värre än förra gången, jag har hostat så jag får ont i magen. Jag har snytit upp nästan en hel hushållsrulle med papper. Jag stannar hemma från skolan imorgon. Jag får även åka hem imorgon - till skogen. Ska bli så jäkla skönt..

bullbak

Är mitt uppe i mitt bullbak. Har köpt en sprillans ny miniugn, så då är man självklart tvungen att inviga den! MEN, gud vad allt är litet. Liten bulldeg, liten ugn, små plåtar och SMÅ BULLAR! Det blir rätt gulligt..





351

Hej! 
Just nu sitter jag på buss 351 - mot falkenberg! Det är skitbra med mobilt bredband.

Praktiken är över och allt har gått jättebra. Idag har jag fått prova på att göra chokladtryfflar, det var väl.. en upplevelse!  Just nu vet jag inte var jag är, kanske.. typ utanför Getinge. Tror jag. I alla fall, imorgon är det skola, hoppas att det går snabbt och bra, efter det får jag åka hem. Gott..

RSS 2.0