besök från kristinehamn

hinner inte sitta vid datorn alls lika mycket som jag gjorde innan, det blir kanske 2-3 gånger i veckan som man verkligen hinner typ, dessutom är det ganska trisst. faktiskt.
  sitter och funderar på om man skulle ha en tjejkväll snart, jag saknar ju alla! har inte hunnit träffa alls många och bara kunna sätta sig ner och snacka med alla. i veckan blir det nog övernattning och mys med mina sötkusiner, alexandra och sarah. det ser jag fram emot!
  förövrigt har vi besök från kristinehamn, dom kom i söndags. det är trevligt när dom kommer, när vi träffas, det är så sällan. igår(eller, i förrgår, orkar inte riktigt lägga märke till att klockan är över 12), så grillade vi, kanongott! gustav kom också och gjorde oss sällskap, supermysigt!
  idag (igår) så var vi i halmstad, vädret hade vi inte med oss, tyvärr. vi kikade i olika affärer, jag och mamma köpte oss varsin jacka. jag är nöjd! nu slipper jag ha det bekymret, det är så himla jobbigt att leta efter jackor och sånt. efter att vi kommit in i p-huset, dungsura och hungriga, så begav vi oss till öster gök, det blev lite buffé, fast jag åt bara köttbullar, haha. det va kanon! mätta och glada åkte vi vidare till ''godis på landet'' och köpte inte lite godis. lite småsletna satte vi oss i bilen mot ullared, det var ganska mycket folk. väldigt mycket folk. supermycket folk. till och med. det blev lite hårspray, sockar, stegräknare. men för sjutton gubbar, stegräknaren startar ju om hela tiden?! såå irriterande!
  på hemvägen köpte vi pizza, sen kollade vi på filmen vi köpte, ''tre döttrar och en mamma'', den var bra.

nu ska jag sova så jag orkar morgondagen.
godnatt!




mina sötnosar, bananen och gunnar

liseberg!

liseberg idag med anna och hennes familj + våran dårå :D
OCH IMON TRÄFFAR JAG ÄLSKLING :D ÄNTLIGEN! fan va jag saknar dig!
nu ska jag sova, pussss !


1:4

nu ska jag sova!
puss och godnatt.

00:25

tjatja.
idag (eller igår) hände inte så mycket, vaknade vid 1 (tidigt, jag vet haha), och skulle duscha, och så fanns det inget varmvatten. så jag tänkte att det tagit slut som det kan göra ibland, men nej nej, varmvattensaken har ju såklart gått sönder. lyckat! i alla fall, jag tog moppen till mormor och morfar där mamma, david, majken och gunnar va, fixade våfflor som mormor ville ha, fikade och så.  efter det så åkte vi hem, kollade lite på ''hipphipp''. vid klockan 18 ungefär tog jag och david på oss träningskläder för att gå ut och gå några kilometer, hittade kantareller. när vi kom hem så var alle, carro, per och lena här :) fikade lite och sådär, myste med kissarna och började fundera på att resa. det blir nog thailand! gött.  nu ska jag nog sova. jag saknar gustav så jävla mycket. 4 dar utan honom, jag klarar inte detta! kom heeem :(


saknar dig <3

stressigt

det har varit stressigt som senaste veckorna nu, mycket som har gjorts. känns det som.
begravning, fest, kalas, fest, grillfest, massa.
har inte bloggat på ett ganska bra tag nu, men har lagt in lite bilder från begravning och byafest på bilddagboken ( http://ccessan.bilddagboken.se)!
idag har jag och david plockat ungefär 3 liter blåbär, det finns massor! sen åkte vi ner med det till farfar, han blev glad. då blev vi glada. :) sen köpte vi lördagssnacks och massa gott, vi åkte moppe. 
  det har regnat nästan hela dan, jag brukar bli så trött och deppig då, men inte idag, inte. vi skulle egentligen paddlat kanot idag, men det blev inget med det, tyvärr. dåligt väder.
   nu ska jag sova! puss och godnatt!


jag saknar min älskling så mycket, du betyder så mycket! <3

tråktorsdag

torsdag idag och jag har inte uppdaterat på ett tag. farmor dog i söndags. så har varit lite möten och så med begravningsbyrån, präster och allt.
  men i lördags tror jag det var så var vi ju på varbergs fästning, så jag slänger in lite bilder här.
imorgon är det begravning för farmor, jag saknar henne. fick aldrig säga hejdå, bara när vi skulle gå när vi hälsade på henne. så jag tänkte skriva ett brev ikväll. det känns overkligt.
imorgonkväll så är det fest i kråkshult (?), ska bli fetanice, haha. blir nog detta:


på lördag blir det 4/5(?)-årskalas för kusinen. på kvällen blir det middag och så hos 'milla' och tomas, blir nog trevligt som vanligt!

här kommer lite bilder från varbergs fästning!



kusin emanuel provade några roliga hattar, haha!


ötzi (ismannen)


någon ful dörr


mat. bakad pot. och kycklingröra. gott!

varbergs fästning

vaknade tidigt idag, kl 9 av att mamma kom och väckte mig och sa att vi skulle åka. så in i duschen, äta frukost och hitta lite kläder. så åkte vi till varberg där elias, emanuel, lennart o terese va. gick på fästningen som va sjukt tråkig, jag kokade för det va sååå himla varmt!  elias vann 500 kr också, haha. sen gick vi och käkade bakad potatis, gott! in i bilen och vidare till ullared en halv timma, sen mjukglass! gottit. när jag kom hem gick jag några km, och efter det vidare till viken för att bada.
nu måste jag sova, ska upp kl 7 imon (idag, kl är 00:06) och gå! jag taggar till för 6-pack.


jag och världens goaste kusin!

i'm walking on sunshine..

..-är precis den låten jag har ''på huvet'' just nu, lite jobbigt ibland när man får en dålig låt att tänkta på som liksom spelas upp där inne, och man inte kan släppa den..haha.

idag har jag och david varit hemma hos morfar för att välkomna honom hem med fika, det blev kladdkaka, vinbär och annat gott. efter mycket väntan kom mamma och morfar, dom hade varit och hälsat på mormor, det va därför det tog sån tid. efter det så åkte jag hem, tvättade moppen och åt lite. så la jag mig i soffan på altanen, och wups så hade jag somnat, det är inte klokt! somnar föör lätt ibland. men iallafall, på kvällen kom gustav, hälsade på kattungarna lite, sjukt söta är dom! så därför kommer här lite bilder på dom.



tisdag

tänkte blogga lite snabbt nu innan jag ska sova!
idag har jag varit i stan med familjen + ylva, andreas, anna och jenny. helt ok! varmt som in i tusan var det bara, och rea, sånt är najs, eller hur?
vi började med att köpa pasta från pastavagnen, det blev kyckling i currysås med annanasbitar, gottgott! blev lite picnic, satt utanför kyrkan och åt, det kommer nog bilder! sen shoppade vi, det blev inte så mycket, endast en kjol, ett linne och ett par ballerina, men jag är nöjd. sen åkte vi till morfar på sjukhuset och sedan vidare till mormor, efter det åkte vi hem och grillade, supergott! och när vi kom hem så såg vi att mimmi hade fått tre stycken små urgulliga kattungar! det är otroligt hur söta dom är, det kommer även bilder på dom. när vi hade ätit så promenerade vi till grannen för att prata med honom lite.
men nu ska jag försöka sova i värmen! (dom tur är har man en fläkt på rummet.)
och imorgon ( eller idag, klockan är 00:00 nu) så kommer ev hanna hit för att vi ska till stranden om vädret tillåter, kommer bilder någon annan dag!
puss och kram!

RSS 2.0