BAGERIET

TJENARE.

Onsdag idag
; bageriet. Jag och Niklas gjorde rörda och vispade satser, det blev drömtårta och anslag. Kan berätta att man blir astrött av att vara i bageriet en hel dag = sov 40 min när jag kom hem. Nu blir det tv;n. Imorgon: torsdag, Gustav kommer hit, skola, ja det var la allt!


SVERIGE? DANMARK?



Vem vinner? Vem försvinner?

SKOLAN

Är nu tillbaka i vardagen, i skolan och i Falkenberg.


Nu har jag datakunskap, ska snart leva mig in i Photoshop's stora värld. Till det får det bli skön musik;

http://www.youtube.com/watch?v=goItbbM-QC0&feature=related

FALKENBERGS LAXRÖKERI

Tordag idag!

Sista lektionen: studiebesök på Falkenbergs laxrökeri. Ganska tråkigt faktiskt. De hade en maskin som paketerade fisken, som kostade snuskigt mycket pengar; 5 mille.

Strax sova! Endast en dag kvar.


IDAG ÄRE ONSDAG

Snart är onsdagen slut. Dagen har varit bra, vi har varit i bageriet nästan hela dagen och gjort b la semlor, vetebröd, bröd och chokladkakor. Nu ikväll har jag joggat en runda, ätit och vilat. Imorgon är det skola igen m ett studiebesök, efter det ska jag och Ronja på gympa, på Friskis&Svettis ;-)

LYX I VARDAGEN

Idag har jag köpt en nytt te! Tyckte att Willys ''Masala chai''-te lät spännande och det var det minsann! Smakar som en chai-latte, men inte så söt! Tycker att chai-latte är för söt, så den här är perfekt när man får bestämma själv. PROVA VETJA! Kostade typ 8 kr ;-)


IDAG ÄR JAG DUKTIG

jäklar va duktig jag har varit nu! kom precis in från en löparrunda, konditionen och viljan överraskade mig själv! wow!  asvarm, nu blir det en dusch!


bild från google

R.I.P

vila i fred boogie, buse <3


MONDAYMORNING

Hello!

Nu var det måndag morgon igen och jag känner mig riktigt trött. Sitter på mammas jobb inne i Halmstad, stannar här några timmar sen tar jag bussen till Falkenberg för endast några timmar skola, sen tillbaka igen. Ska bli så skönt att få komma hem igen!



HAPP, VART TOG HELGEN VÄGEN?!

HEJ!
Nu är det söndagkväll igen, till skillnad från andra söndagar är jag faktiskt hemma idag! Eftersom att vi är lediga på tisdag och vi har 2 lektioner imorgon åker jag tillbaka hem igen imorgon. Ska bli så skööönt, eftersom att hela helgen har i princip bara sprungit iväg!

Men nu tänkte jag sova, i min säng, underbara säng - på landet!
Natti


EN. ENDAST EN!

EN lektion kvar, sen är det helg! åå, nu vill jag HEM.

Pussss

BIG NO NO

God morgon!

Nu sitter jag och äter frukost och är jäkligt sugen på att gå och lägga mig igen brevid Gustav. Ska till skolan om cirkus 20 minutus. Ser inte fram emot detta, naturkunskapsprov idag -.- . Yeah right, see you later alligator!

NITENDO WII

Hej! :)
Nu har jag och Gustav spelat wii och jag vann såklart! Är man bra så är man, that's it! ;-)
Och nu ska vi käka lite, 2 dagar kvar i skolan.. sen hem!


KVINNOR SOM HATAR MÄN


SMAKPROV

Det här är sånt som jag ska ägna den här datakunskapstimmen åt: Headers (?).

Här är en (haha) ;


TILLBAKA I VARDAGEN

Ja nu är julen och nyår över och ett nytt år har börjat. Vardagen har börjat och nu finns det bara saker att se fram emot, t ex. Londonresan som vi åker på om ca 1,5 månad!

Nu ska jag börja gå till skolan! Hörs!

PS idag är det kanonväder! Jag behövde inte ens ha taklampan tänd för att se min frukost, eftersom att solen strålade in!

ÅRETS PAKETER


BIRTHDAY

idag är det minsann beabusans födelsedag.. aa okej, min med.

TRÄNING

har precis kommit in efter liten jogging/promenad ute i vintervädret. inatt har det minsann snöat, riktigt och rejält.


LITE LJUSARE

.. äntligen börjar det bli lite ljusare ute, längre.. nu vill jag banne mig ha sommar! kommer jobba i sommar, på samma ställe som förra året. skönt att ha ett jobb!
just nu; befinner jag mig hos gustav. vi ska snart käka! sen ska vi hem till mig , så kommer tjocka släkten ikväll..

CHOKLAD OCH MANDELTÅRTA

Nybakat ;)


TÄVLINGS OCH NYÅRSLÖFTE

Ja, som sagt har jag och Gustav börjat tävla. Det går ut på att träna och tävla mot varandra, samla poäng. Om jag joggar i 1 timme har jag fått 10 poäng, och om jag vinner den månaden ska Gustav bjussa på middag ;) Jag har också som mål att kunna jogga en runda här hemma ( ca 5-6 km) utan att stanna.

GOTT NYTT..

..Träningsår!  Detta året ska det tränas och tävlas. YES!

Nyåret firades in med massa goa människor, det var god mat och gott sällskap.

RSS 2.0