blommor

Hallå goingar!

Haft en lugn dag idag, brydde mig inte om skolan faktiskt. Min klass var inte med på klass-stafetten som var idag, så varför skulle jag gå? Betygen är satta och vi slutar imorgon! Grundskolan, gissa om det är skönt eller?! Äntligen. Har väntat på den dagen i typ 10 år.

 Nina och Milla har varit här idag, mat och sådant. Fick också en urgullig blomma med en neccesär/plånka (?), vet faktiskt inte. Dem är goa!

Ska snart sova, imorgon blir en lång dag.. Äntligen.

kärlek ?

Finns det någon? Någonstans?  Skulle mer än gärna vara i Åker nu..

dagens samhälle, ack ack..

Börjar bli lite trött på vissa människor faktiskt, har kommit på att en del kör fult spel.. Synd att man kommer på det nu.



MEN IALLAFALL..
Var i skolan idag då förståss, vi hade två lektioner och sedan kollade vi på dansuppvisning - de var kalasbra och klara hade klart bäst klädsel på sista dansen!^^   Efter det hade vi typ 2 timmar rast, jag och Hanna gick och åt, väntade och väntade. När vi satt där i tystnad bröt Hanna ut: ''ae ska vi dra hem till mig och käka jordgubbar?'' svaret blev såklart ''ja det gör vi'', och så blev det. Sen åkte vi ner till samhället, Hanna beställde krans och jag åkte hem efter det.. Nu sitter jag här. Ska jag gå ut och gå? Göra något?  


Imorgon ska jag och min kära vän till stora staden. Blir nog kalasbraaaa!:)

hard work work

Igår var det catering som gällde, ganska lagom men ändå inte så mycket att göra - 70 pers var det. Det gick BRA!

Gustav sov hos mig inatt.

Jobb idag, tjäna pengar. Hard work work men KUL! Träffade en jättego tjej som jag också ska jobba med i sommar, det blir nog askalas. Stenskönt väder idag, sol hela dagen, fram till.. att jag satte mig på moppen och 2 minuter efter började det pissregna..! MEN IALLAFALL, det var kul.

Imorgon är det skola som gäller igen, nu är det inte länge kvar minsann! Och på tisdag ska vi va sjuka och så ska jag och min kära vän Hannabanana ta oss in till staden, blir nog kul.

Hörrni... Vi hörs!

shorts

Som sagt var det SJUKT varmt idag! Hade shorts i skolan.. Och tur var väl det!


1 år

I tisdags hade jag och min älskling 1 år, våran ett-årsdag. Tänk vad tiden går snabbt!  I LOVE YOU!


KRAMP

JAG HAR SÅ JÄVLA ONT I MITT VÄNSTERBEN! Börjar få kramp i det, eller att det somnat så jävligt. Hatar när det gör det, kan inte röra det. Och även om jag inte rör det så gör det förbaskat ont. VAD SKA JAG GÖRA?!




___________________________________________________________________________

Cirkus 25grader idag och 34grader på altanen när jag kom hem kl 1. Sen började det regna, och åska.. I flera timmar! Kl 5 började det sluta, gick och fiskade och avslutade med en härlig promenad i det kvävande vädret. Imorgon ska det regna, igen. ÅH! Jag ska ju köra moppe imon..!

förbannat tråkigt

jag har så t r å k i g t och har haft h e l a dagen!

saknar r e d a n gustav..

stan imorgon med m a m a, hon fyller år!

hemma

 Sitter hemma och har dötråkigt, är superförkyld och har ont i halsen, INTE KUL. Som tur är så stannade Bea hemma hos mig, hon kom upp till mig kl 7 imorse när alla hade åkt, la sig bredvid mig och somnade. Vid kl 9 gick iaf jag upp, åt frukost och nu är nu. Nu har jag ingen aning vad jag ska göra. T R Å K I G T att va sjuk! Bea sover - igen.


Snö, regn och förkylning

Imorse när jag och Gustav vaknade det SNÖADE det! Hallå, det är maj?! Inte bra det här..


Vilken seg lördag det är.. Gustav har slutat jobba och jag antar att han är hemma och förbereder sig inför paintballen som han ska ha ikväll. Ni har lite otur med vädret pajkar!   Ikväll händer troligen ingenting, s e g t! Jag hostar, snyter mig och har tråkigt.. Har åkt på förkylning, igen! NU VILL JAG HA RIKTIG SVENNESOMMAR!

på fredag äre 3 veckor kvar gott folk!

Tänk att jag har gått i Örnaskolan i snart 4 år, tiden har gått snabbt men ändå sjukt segt. Hallå, vi slutar om typ 3 veckor?!   G A H!


Bild sen skoldansen


  Första lektionen idag hade vi bildprov i konsthistoria, det gick bra - antar jag(?!). efter det hade vi RT, matte, geografi, lunch, svenska och slöjd. Svenskan blev klar och jag har ingenting att göra på slöjden. Det blir mest att sitta framför computern och dega. 
   Imorgon har vi nationella prov i biologi och jag är knappast förberedd! Känns kanske inte sådär bra.. Förstår ju inte så mycket på Ingers lektioner kanske.. I ALLA FALL - Gustav har varit här ikväll och det var så härligt att träffa honom (det är det alltid, men han gjorde min dag liksom), känns som om (nästan) alla i skolan har varit så tjuriga idag (?). 
    Men, nu ska jag nog sova. Upp kl 5 imon för promenix, k a n s k e. Skulle gjort det idag, men såklart är jag duktig för att övertala mig själv att det är dåligt väder och jag inte sovit alls länge och behöver min sömn, jag är trotts allt bara 16.     Tack och bock! Vi höres imörn.


en sak är säker

och det är att jag älskar gustav!


shät

LUGN HELG. Som alltid!

Taxi igår. Fiske idag. Jag fick en regnbåge- dock inte så stor, endast 2,5 kg. Efter att vi rensat min, lagt in alla saker kommer David gående med en regnbåge. Typ 10 minuter efter, meeeeen han förlorade såklart, hans vägde bara 2,2 ;) looooooooooser.

nu ska jag sova!  tack för helgen min underbara pojkvän! du är härlig! bäst!


godnatt.

RSS 2.0