DEMOSTRATION

http://hn.se/hntv/1.1168633-protest-mot-utvisning

TORSDAG

En regnig torsdag.

Idag har det varit en slappdag i skolan. Började med matteprov, sedan gick vi på en föreläsning som 'Friends' gjorde, åt, pratade om föreställningen och slutade. Det var demonstrion eller vad det heter idag, som vi skulle vara med på, det kommer säkert på radion, nätet samt tv:n ikväll.
  Nu när jag kom till lägenheten tyckte jag att det luktade lite bränt. Hade visst glömt att stänga av kaffebryggarn imorse, *wups*, man ska inte stressa!



Fredag imon, det betyder att jag ska hem!

ÄGGKOPP

Bra dag med 3 ganska slappa lektioner. Efter skolan tog jag en promenad och färgade håret som blev lite misslyckat. Tur att jag ska vara i bageriet imorgon och ska ha mössa på mig! ;)

Invigde mina nya äggkoppar imorse till frukosten, snygga va?;)




FÄRSKA GUBBAR

Idag när jag och Ronja var på Ica hittade vi färska jordgubbar för 10 kr! SÅ JÄKLA GODA!


HIGHWAY MAN


DATAKUNSKAP - ELLER?

Hej tisdag!
Tack för att du fick mig att aldrig kunna sova inatt och att jag är trött, hungrig och vill hem.

Annars.. Det är bra! Har datorkunskap, har inte gjort ett smack! *wups*  Lovisa, Jonathan och jag har fixat en blogg som vi ska ha tillsammans, det kommer mer om det i framtiden! ;)

PUSS


ORM I TOAN

Kolla detta, så jävla äckligt..


GOD NATT

Tänkte sova nu, det är ju en ny dag imorgon! Måste vara pigg.

Jag och lillebrorsan var ute och tog massa bilder i eftermiddags, här är några:




VÅRFINT - NYTT I LÄGENHETEN:

Bytt gardiner, ny duk


Ny klocka


Farmor och farfars lampa, ny lampskärm


Nya dukar


Till sängen


LEDIG

Sol idag också! Kalas.

Ledig idag, ska hinna med massa saker;
-städa mitt rum
-ge alla djuren mat
-passa bea (inte så jobbigt)
-plantera lite fröer
-packa
-tvätta

det kanske är bäst att jag börjar nu..


VÅFFELDAGEN

Bra dag. Lugn dag.


Våffeldagen idag!
Några grannar och Gustav på besök i eftermiddags, jag gräddade en jäkla massa våfflor! Jag och lillebrorsan tog en promenad till bron och tog massa fina vårkort. Lugn kväll. Ledig imorgon. Sova ut. Skönt.



SKA JAG LÄGGA NER BLOGGEN?

Vad tycker ni?

ULLARED

Hej alla goa och glaá!

Vaknade till att solen sken in genom fönstret vid 7-tiden och sedan att Bea kom in och gav mig massa pussar. Idag har jag och mamma varit i Ullared, det blev ganska många bra saker inhandlat (egentligen skulle vi inte ha nånting).. Fick med mig 2 linnen, en lampskärm, en klocka och massa andra roliga saker med mig hem.

Ikväll..
Jag och mamma tog med oss hundarna (Bailey och Bea) och gick till vår granne för att kolla de nyfödda lammen, så söta! Sen har jag också provat på att baka muffins (köpte en ny bok igår på bokrean), som vi var tvungna att pröva! Helt ok resultat;

1.

2.

3. Resultat:

Serverat med chokladapelsin-gladd och kokos/ananas/rom-topping.


FREDAG

Äntligen. Äntligen. Äntligen. Fredag! Hemma. Skönt. Skönt. Skönt.

Lite bilder från dagen;





JAG VILL HA LÖRDAG, LÖRDAG OCH INTE SÖNDAG

Nej nu jävlar vill jag ha helg! I wanna go home.

Helt okej dag i bageriet, började med att vi skulle göra Grekiskt bondbröd, fine, när vi skulle plocka upp den tyckte vi att den var lite konstig, då märkte vår lärare att vi hade gjort en vetedeg, jappjapp, bara att börja om.. På eftermiddagen sen var vi i affären (jag och Robin), det gick bra och var riktigt kul!
  Efter en ganska jobbig men bra dag i bageriet satte vi oss några stycken och skulle prova Ronjas tårta. Vi bestämde också att vi skulle gå till McDonalds, jappjapp, 45 min dit och 45 hem. Gött! Känns i fötterna. Nu ska jag krypa ner till kojs.. Hej!

TISDAG VAR DET JA

Solen skiner och det börjar faktiskt bli varmt, skönt!

Har datorkunskap för tillfället, ska äta snart.. Efter det har vi naturkunskap och idrott, ser inte fram emot det nae..


pussgurka

SUNDAY WITHOUT SUN

Hej!

Idag var det visst söndag, trisst. Jag och familjen + en granne hade en lugn kväll igår, med mat och gott. Jag övningskörde också igår för första gången, det blev ju några ''kärringastopp''..
  Idag har vi varit hos min farbror, kusiner osv. Nu ska vi snart äta!


HÅLTIMMA NU - I CAFETERIAN



ÄNTLIGEN FREDAG

Är nu i skolan, har två lektioner kvar.

SEN: HEMÅT!


TORSDAGKVÄLL

NU:

Sveriges värsta bilförare
Packa
Mata marsvinen
Längta hem



ONSDAG

Helt okej dag, varit i bageriet och städat/diskat.

Gustav är här nu, världens finaste människa!
Sova nu, natti!


EN PROMENAD GENOM STAN

Skola idag, idrott sista lektionen. Efter det drog jag, Lovisa och Natalie ut på en långpromenad: nästan 2 timmar lång. Efter promenaden fixade vi kycklingsallad hos Natalie, gott! Kom nyss hem, nu: Halv åtta hos mig!

BRA EFTERMIDDAG!

Några bilder från promenaden:


hittade en lekplats!


hittade får och getter!


på vallarna

DATANÖRDKUNSKAP

Tjollahopp!

Datakunskap nu, snart ska vi käka!




NU VILL JAG HA SOMMAR!


GRÄV BORT FALKENBERG..

.. så att jag är tvungen att bo hemma (eller på något bättre ställe). Är så trött på att bo i en jäkla resväska, åka fram och tillbaka och tvungas göra allt själv!

BRÖLLOP

Idag har det varit bröllop! På låtsas.

Några i ''församlingen'' hade fixat bröllopsgudtjänst, med uppvisning av bröllopsklänningar som var mellan 100 - nu - gamla, fika, frisyrer, bröllopsbuketter och självklart bröllopstårtor som vi stod för! Det har bakats hela dagen, detta blev resultatet av våra tårtor:






HOS GUSTAV

Det är vinter, igen.
Snön faller och har gjort hela morgonen, allt är vitt här, igen. Jag som skulle ut och övningsköra idag! FAN!
> ikväll är det planer mot halmstad.
Är hos Gustav, har sovit här inatt. Ska snart hem till mig.



FREDAG TJALALA

Så var det äntligen fredag! Har precis ätit frukost och duschat, ska snart ta mig till skolan (om det går), eftersom att det har varit storm inatt och det tydligen är stor halkrisk har dom ställt in massa bussar och så´(tur att jag inte åker buss då).

...Efter skolan kommer pappa och hämtar mig - då ska jag hem! ÄNTLIGEN.


MINA NYA HUSDJUR:



Söta va? ;)
Vädret är kasst idag! Snöade imorse..


BAGERIET

Hej!
Nu var det onsdag igen och det betyder att vi har varit i bageriet! Jag och några kompisar gjorde budapestbakelser. Fick med mig 3 stycken budapest + 1 prinsessbakelse med mig hem, pha kommer aldrig kunna äta upp alla dom helt själv, kan ju inte ge dom till marsvinen precis.
   Bakade igår med pga brist på annat att göra, det blev chokladmuffins. Dock lite misslyckade, men okej. Här är dom iallafall;


NÅGON ÄR SUR, DET ÄR LOVISA


KOL

Hej allihop!
Hoppas ni har en fin och bra dag, med mycket sol!


Jag har naturkunskap nu, jag och Lovisa KJ är i en grupp och vi ska skriva om kol, intressant? - Nej. Efter den här lektionen har vi idrott, undrar hur det kommer gå eftersom att jag har varit lite små krasslig och har ont i huvudet.

Nu måste jag tillbax till kol-världen!
Ha det gott!


MÅNDAG

Finns inte så mycket att säga om den här dagen, precis som alla andra måndagar! Så är det. Fint väder iallafall. Nu ska jag sova! NATTI.


min stumpis <3

MINA SORGEDAGAR

På söndagkvällar och torsdagkvällar sörjer jag, för mig själv. Då blir jag alltid så jäkla ledsen, för jag vill bara hem hem hem!


Tack...
Gustav! Jag älskar dig, min solstråle!

GE MIG INTE MER SÖNDAGAR!

Fan va jag hatar söndagar! Det händer bara massa tråkiga saker då; man vaknar upp och vet att man måste åka till patetiska Falkenberg, kanske hälsa på mormor och sen bara ingenting. Ge mig lördagar istället.

Igår.. var jag på kalas med hela tjocka släkten, det var ruligt! Ganska länge sen man träffade alla på samma gång..

Nu är det fint väder, solen skiner och jag funderar på att göra något. Har städat hos grisarna (marsvinen) nyss, tråkigt som fän.

''JAG KAN ALLT, BARA DU LÄR MIG''..

.. fick jag lära mig idag på den bästa föreläsningen jag någonsin varit på! Nämligen grundaren för 'Harrys', ni vet puben, resturangen? Han var på skolan idag, likaså två andra som också va bra. Och vi fick verkligen veta att man skulle ta vara på varenda sekund, varje dag. Det var viktigt att veta att det gick 86400 sekunder på ett dygn, så ta vara på dom! ;)


FAVORITEN JUST NU!

Baksmälla - September och Petter


http://www.youtube.com/watch?v=z5pJH01_xVY

Försökte lägga upp klippet/låten här, men det funkade inte :s

VEM ÄR DET SOM BANKAR?!

ONSDAG.

Dagen har spenderats i bageriet, där jag stått vid ugnen, gjort semlor + fyllning. Hela dagen har jag haft någon jobbig jäkel i mitt huvud, haft ont i huvet hela dagen! Annars idag; jag tryckte upp en nybakad, kladdig biskvi i Ronjas ansikte, där började kriget. Jag trodde jag skulle dö.

LONDON

Resan var underbar!

Hotellet var jättefint och frukosten var bara FÖR bra! Alldeles lagom. Vi bodde på Trafalgar Square, där det var folk hela tiden.. Det var fullt på gatorna en helt vanlig söndagkväll, helt annat mot Sverige.. Det var också musik överallt, så man var ganska trött efter..

lördagen kom vi till hotellet och checkade in, sedan var vi aphungriga så vi gick och åt. Det var annat mot Sverige (Sverige har högre ''klass'' på det hela), det var ingen sallad, och maten var ganska dyr. Det var resturanger överallt och det var många resturangkedjor som låg överallt. På kvällen tog vi tunnelbanan till ett spökhus. Det var tyvärr inte vad jag hade väntat mig, men det var väl intressant ändå. Det var om Londons historia, som dom spelade upp som skräck, t ex Sweeney Todd. Sedan åkte vi tillbaka till hotellet.
 För att komma ihåg vart vi åkte ifrån (Charing Cross), så fick vi tänka på ''kärring cross''. ;)

Söndagen..
Shopping hela dan, vi handlade och handlade. Mycket att se på, vi var vid Piccadily Circus och på Oxford Street. Efter en heldag med shopping och massa kassar och ont i fötter och axlar gick vi och handlade lite snacks och dricka, det blev ca 6-7 kassar, och minus ca 1000 kronor i pappas plånbock. Ack ack. På kvällen gick vi till en resturang och åt, där vi nästan somnade. Tillbaks till hotellet och sova.

Måndagen..
Upp tidig, färdigpackat och redo för frukost. Sedan tog vi taxi från hotellet till tunnelbanan (vi märkte att taxi är billigare än tunnelbana och tåg). Sedan blev det lite till shopping på flygplatsen och spela upp alla mynten som var kvar. Tillbaka till Sverige, skönt.. och tyst.

Här kommer lite bilder;








SHOPPINGEN I LONDON

Allt är köpt på Oxford street, London


shorts + skärp

x2

tröja


linne


stickad tröja


lila cardigan



örhängen


jacka + väska




plus 7 par sockar och 3 par trosor.  ;)

RSS 2.0