JAG ÄR EN ISBIT

.. varje morgon när jag cyklar till skolan. det är minus 10-15 grader kallt ute.

Första advent firades i söndags, mormor och jonas var hemma och hälsade på. MYS.

Igår när jag kom till Ghettot igen blev jag så förbannad. När jag kom hit och mamma, pappa & david precis hade åkt skulle jag packa upp lite grejs, märkte att dataväskan med mobilladdaren i hade åkt med hem igen = sprang in till hyresvärdarna för att låna telefonen. Efter det funkade inte tv:n, kände mig låst, eftersom att mobilen var stendöd redan när jag kom till lägenheten. Hade alltså inget alarm till morgonen därefter = dålig sömn. Något av det första jag gjorde morgonen därefter var att dra ner farmors ljuslyckta i 1000 delar.. LYCKAT.

WILMA, I'M HOOOME!

HEMMA PÅ LANDET

Har varit uppe sedan kl 5 imorse, bakade till kl 12, åkte till julmarknad, handlade och sedan hem, gjorde marmelad! Det blev hallon & choklad - marmelad :) Ska tydligen säljas på julbasaren nästa helg ;) Gustav är taxi ikväll, han kommer nog tillbaka sen. :)


FREDAGKVÄLL

har precis ätit, vill hem.. känns så jäkla konstigt att vara kvar här själv en fredagkväll. men ska upp kl 5 imonbitti, sen går det nog ganska snabbt :)

vill till väääärmen!

JULKLAPPSINSLAGNING

Puuh, 13 paket insagna.. Ett STORT kvar. Torsdagsnöjet idag: Baka pepparkakshus utan mått eller formar, och kavel. Och paketinslagning så förståss. För en gångs skull är man ute i bra tid.. :) Här kommer lite bilder (tagna med dator, därför är det inte jättebra).



GE-KÅS

God morgon! Nu har det kommit lite snö till Falkenberg med, men bara lite. Ska försöka cykla till skolan iaf, ska ju dit snart. 
 Igår var jag o Gustav i Ullared, inne på Ge-kås. Det var faktiskt inte mycket folk, skönt. Vi båda blev fattiga, men alla julklappar är nu inköpta (förutom Gustavs). Vi tog bussen tillbaka till Falkenberg, skulle cykla hem med 4 överfulla ge-kås-kassar på två cyklar med EN cykelkorg. Fast det gick faktiskt bra.  Nu ska jag stänga ner och dra mig till skolan.      Bye, have a nice day! :)

Isgata

Precis tagit en dusch efter att varit ute och försökt springa, det blev en del, pga att det var typ is överallt. Rätt pinsamt att ramla, eller hur?;) Träffade Lovisa och sedan drog vi upp till Ronja (och Oscar), drack kaffe och fick sedan skjuts hem (A) TACK! 


Nu ska jag sova och plugga lite! :)
XOXO
Cecilia

naturkunskap är mitt liv..

.. ehm INTE!

har ett prov imorgon och har inte ens öppnat boken. faN va illa, kvällen är räddad! -.-

nu ska jag bege mig till skolan för 2 lektioner, hoppas att det går snabbt.  ciao!

söndag :(

hej :)

söndag igen och det betyder att helgen snart är slut, det är vitt överallt där ute - nu började det snöa igen; jättestora flingor!  jag, mamma o david ska till mormor strax o fika, kolla på bilder o lite så. sen får jag kanske åka till falkenberg igen :( blir en lång vecka, ända till lördag.

nu ska vi åka!
take care.


hej ann-gret är kul

sitter i skolan, vi har livsmedelskunskap med ann-gret, har haft det i snart 2 timmar. alla börjar bli trötta nu och har inte tålamod, speciellt inte josefin.   

puss och kram :)

skitgubbe

GLÖMDE SÄGA DETTA! i onsdags eftermiddag hängde några kompisar med mig hem, och där min gata och en annan gata gränsar finns ett staket. mot det staketet såg jag och joss att det satt en jävla gubbe med brallorna nere och satt och sket! vi trodde knappt att det va sant, så vi cyklade dit sen på kvällen, och då låg det papper där - med bajs! EUGH. VAD ÄR DET FÖR STÄLLE JAG HAR KOMMIT TILL?!

Felix stör

kollar på felix herngrens program på 4an och ska snart bädda ut, måste sova bra inatt; jag ska ju till göteborg imorgon! blir säkert kul :) ikväll har lovisa och joss varit här en liten stund. jag trodde ju att det va final i 'biggest loser sverige', men vafan det var ju fotbollsgalan.. åå, jag blir så förbannad.'

nu ska jag sova! godnatt sverige, världen, allt och alla!

FARS DAG

HEJ!

Idag är det söndag och årets fars dag. Jag var uppe strax efter 7 och bakade frallor; det blev sång, frukost på sängen med nybakat och paket till far min! Sen var vi och åt i Rydö, sen åkte vi till mormor och hälsade på, sen hem igen. Och nu är jag här, i Ghettot, Falkenberg. Skoldag som vanligt imorgon, tisdag: göteborg med klassen! NICE. Blir säkert brao. Nu ska jag kolla på tv, har för mig att det är Beck på söndagkvällarna, eller? 

Puss och kram..


och föresten.. MIN FAMILJ ÄR BÄST 


jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks

yeah right! väntar på min kära mor, jag ska nämnligen hem snart! :) utanför är det svart redan, fan va tråkigt det är!

Lyssna gärna på den här;

HÅLA

Hello boys and girls!

Nu är det håltimma, jag är hemma och har precis ätit. Ska tillbax till skolan för en lektion om ca 30 minuter. Ska hem sen minsann..



PUSS & KRAM
C

jag har det bra.

Kollar på bilden på mig och en av mina absolut bästa vänner - Hanna. Det är från när vi var på Liseberg i 9an, hur jäkla glada vi var - vårat race! Jag hade det bra. Men så tänker man på att man kommer till en ny stad, egen lägenhet, ny skola och nya vänner; jag har det bra, här med.


blixtrar och dunder

har lyckats blixtra ihop min datasladd! WOW: VOLBEAT SPELAR I MINA HÖGTALARE!

SPOTIFY

Dålig update i bloggen, jag vet. Min sladd till datorn har blivit hackad. Nää, men det har blivit ett hack i den så det funkar inte att ladda datorn. Jag såg det igår och skulle försöka få ihop det och se om det var därför det inte funkade, det slutade med att det blixtrade lite fint och jag tänkte:

- Hm, fick jag en elstöt?.. Eeeh nää..


Här är min playlist om någon vill lyssna:

http://open.spotify.com/user/cilllaaa/playlist/01DNJg14H1i2frNGPIXPQE

staden + taco

imorgon ska jag och min underbara vän hanna till halmstad, blir nog en mysig dag med fika och shopping - sånt som vi är bäst på!  efter det ska jag ev till fbg på tacokväll.. :)

men va...fan?

åå, det regnar.. och det börjar typ mörkna känns det som, klockan är 3? detta är det absolut tråkigaste på hösten/vintern.

_______________________________________________________________________

är hemma, har höstlov. sov jäkligt länge idag, nästan pinsamt länge. har precis ätit.. annars händer det ingenting denna underbara dag.. hm

lager 157

Heldag på Lager 157, det blev lite smått och gott :)

Lager 157 Top "Svea" SvartLager 157 Top "Svea" VitLager 157 Cardigan "Sally" Black
cardigan



RSS 2.0